Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звездини бисери – Сигурни омладинци и кадети

Бисери из црвено-беле Омладинске школе су наставили да бележе позитивне резултате током овог викенда, а нарочито су се истакли изабраници Марка Неђића који су убедљиво савладали ОФК Београд на свом терену – 5:0 и на тај начин се додатно прикључили трци за шампионску титулу.

Црвено-бели јуниори су контролисали игру током целе утакмице и рутински реализовали створене шансе. Двоструки стрелац на овом мечу је био Матеја Бачанин, док су по једном мрежу ривала затресли Никола Митуљикић, Никола Кнежевић и Александар Кахвић. Омладинци Графичара су ремизирали против Бродарца – 2:2. Иако је екипа Милана Стегњајића била бољи ривал на овом сусрету и стварала велики број шанси, гости су ипак успели да дођу до бода у самој завршници утакмице. Голове за наш развојни тим су постигли Матеја Бојовић и Александар Ђермановић.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 28. КОЛА:

1.Бродарац, 69 бодова, гол разлика 68:23

2.Црвена звезда, 67 бодова, гол разлика 76:20

3.Партизан, 61 бод, гол разлика 72:34

——-

12.Графичар, 33 бода, гол разлика 34:39

СТРЕЛЦИ: Никола Кнежевић (16 голова, Црвена звезда), Матеја Бачанин (15 голова, Црвена звезда), Никола Митуљикић (7 голова, Црвена звезда), Јован Митуљикић (6 голова Црвена звезда).

Кадети Црвене звезде, које са тренерске позиције предводи Никола Митић, су победили краљевачки Кикер – 2:1 у оквиру 28. кола националног првенства. Црвено-бели су показали завидан квалитет на овом мечу и у потпуности надиграли ривала, а голове за наш тим су постигли Мирко Николашевић и Стефан Миладиновић. Кадети Графичара су одиграли нерешено против екипе Бродарца – 2:2, такође у оквиру 28. кола шампионата. Изабраници Николе Ђуровића су храбро ушли у меч и рано дошли до предности, али су гости успели да изједначе резултат. Поготке за наш тим су постигли Андреј Шкобаљ и Игњат Брајић који је постигао еврогол са 25 метара.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 28. КОЛА:

1.Партизан, 73 бода, гол разлика 98:12

2.Војводина, 68 бодова, гол разлика 74:24

3.Црвена звезда, 65 бодова, гол разлика 79:23

——-

5.Графичар, 54 бода, гол разлика 68:34

СТРЕЛЦИ: Мирко Николашевић (20 голова, Црвена звезда), Матеја Бубањ (13 голова, Црвена зведа), Лука Бошковић (12 голова, Графичар), Игњат Брајић (11 голова, Графичар).

Сениори Графичара су изгубили од Колубаре минималним резултатом (1:0) у оквиру 27. кола Прве лиге Србије. Упркос максималном залагању, као и солидној игри изабраници Бошка Ђуровског нису успели да остваре позитиван резултат на овом мечу.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 27. КОЛА:

1.Раднички 1923, 55 бодова, гол разлика 40:19

2.Кабел, 52 бода, гол разлика 34:14

3.Колубара, 51 бод, гол разлика 34:14

——-

9.Графичар, 36 бодова, гол разлика 32:29

СТРЕЛЦИ: Борисав Бурмаз (6 голова), Немања Стојић, Норман Кембел, Лазар Марјановић (3 гола).

Млађи омладинци Графичара су убедљиво савладали Локомотиву – 4:1 на гостујућем терену у оквиру 22. кола београдске лиге. Графоси су дошли до предности у раној фази меча и упркос изјендачењу противника, изабраници Душана Шарановића су показали карактер и на крају заслужено славили. Голове за наш тим постигли су Сергеј Винтоњи, Андрија Ћурчић, Милан Бајић и Андрија Стожњић.

У дерби сусрету 18. кола Лиге пионира Црвена звезда је савладала Графичар резултатом 1:0. Изабраници Бојана Маћешића су били бољи од ученика Милорада Вилотића. Иако је на терену виђено доста шанси са обе стране, једини гол на утакмици је постигао Милош Бакић, који је сјајно реаговао на повратну лопту и матирао Максимовића.

Млађи Пионири Графичара су ремизирали против Партизана на гостујућем терену – 2:2. Наши бисери су одиграли феноменалан меч, али упркос томе нису успели да дођу до три бода. Прецизни у тиму Дејана Шиљковића су били Петар Поповић и Ђорђе Цветковић.

Петлићи Црвене звезде су убедљиво савладали Душановац резултатом 4:0. Талентовани дечаци рођени 2009. године, које са тренерске позиције предводи Данило Тешић, су доминирали у готово свим сегментима игре, стварали шансе и на крају заслужено славили, а голове за наш тим су постигли Огњен Матановић, Матеја Грбић, Петар Гајичић и Димитрије Адамовић. Петлићи Графичара, које са клупе предводи Влада Вучић, су изгубили од Гардоша резултатом 2:1.

 

Повезане вести

Leave a Comment