Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Петровићева дисертација

Убедљиво је Црвена звезда савладала Јавор у Ивањици резултатом 5:1, а неко ко је у потпуности одиграо феноменалну партију је Његош Петровић, о чему сведоче и статистички подаци са платформе ИнСтат.

Провео је свих 90 минута на терену снажни везиста из Крупња, и за то време успео да допринесе једнако у оба правца и оствари индеx корисности 308. Максимално успешан био је у дриблинзима, као и у стартовима на лопту, што говори о тачности коју Петровић има при уклизавањима. С друге стране, када је код њега у ногама лопта, у највећем случају следи тачан пас, с обзиром да је био међу најбољима на мечу у том сегменту са 90 посто прецизних додавања. Интересантно је да је са Кангом највише сарађивао, па је од њега и прихватио највише лопти (девет), али је и везисту из Габона највише проигравао (шест пута).

Сјајан је Петровић био и у дуелима и доносио неопходну чврстину нашем везном реду. Укупно 13 од 17 пута је из дуел ситуације излазио као победник, по чему је такође у самом врху када говоримо о актерима на мечу у Ивањици. Петровић је учествовао и у највише акција нашег тима, па је чак 92 пута деловао у нападима Црвене звезде.

 

Повезане вести

Leave a Comment