Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаОдбојка

Александар Владисављев продужио уговор

ОК Црвена звезда и Александар Владисављев настављају сарадњу. Први тренер женске екипе и генерални директор Никола Росић потписали су уговор у трофејној сали клуба.

Владисављев је асистент у стручном штабу селектора женског националног тима Зорана Терзића. Са репрезентацијом Србије је освојио златну медаљу на Светском првенству 2018. у Јапану, два златна одличја на Европским првенствима у Бакуу 2017. године и Анкари 2019, бронзу на ЕП 2015 у Ротердаму и сребрну медаљу на Светском Купу 2015. године, уз изборен пласман на ОИ у Токију. Самостално је водио репрезентацију на Светском Купу у Јапану 2019. године.

Бивши је првотимац Црвене звезде, а на место првог тренера женске екипе дошао је 27.новембра 2017.године. Са Црвеном звездом је два пута играо у финалу Купа (2018-2019), и у финалу плеј-офа БПШ Суперлиге у сезони 2017/18.

После разговора које смо обавили направљен је договор, јасна намера. Након неколико година које смо провели у тешким условима, покушавали да направимо што бољи резултат, нико није задовољан четвртим местом и не може позитивно да се оцени, али смо када је у питању женски клуб успели смо да останемо при врху. Било је проблема, али је доласком нових људи, новог Управног одбора, нове енергије, постигнут договор да сви заједно покренемо црвено-белу машинерију која је показала колико може да буде моћна. Да вратимо Звезду на врх, у борбу за трофеје, да ојачамо у свим сегментима, а велику пажњу посветимо млађим категоријама. Фабриковање квалитетних играчица за Црвену звезду и за репрезентацију. Морамо да имамо стрпљења да би све дошло на своје место. Ово су велики задаци, али ако будемо тим, ако пружимо максимум, можемо да кренемо ка врху. Сигуран сам и чврсто уверен да ће Звезда вратити стари сјај, и да ћемо се ускоро радовати новим квалитетним играчицама и црвено-белим титулама.

 

Повезане вести

Leave a Comment