Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

И кадети поражени од Бродарца

Кадети Црвене звезде су изгубили од Бродарца – 4:3 на гостујућем терену у оквиру 29. кола националног првенства. Изабраници Николе Митића су успели да надокнаде резултатски заостатак из првог полувремена, али нису имали среће да у потпуности преокрену. Двоструки стрелац за наш тим био је Мирко Николашевић, а погодио је и Јован Шљивић.

Бродарац – Црвена звезда 4:3 (3:0)

Стадион: „ФК Бродарац“.

Судија: Иван Стаменковић.

Стрелци: Мулић у 1. (из једанаестерца), Милошевић у 11, Ђокић у 39. и Врањеш у 90. минуту за Бродарац, а Николашевић у 52. (из једанаестерца) и 60. и Шљивић у 67. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Видојевић, Николашевић (Црвена звезда), Живковић, Врањеш (Бродарац).

Црвени картон: Врањеш (Бродарац).

Бродарац: Лијескић, Џиновић, Милијевић, Колашинац (од 64. Поповић), Ђокић, Живковић, Милошевић, Мулић, Пепић (од 75. Атанасијевић), Игњатовић, Врањеш.

Црвена звезда: Маринковић, Савић (од 46. Митић), Вукичевић, Лечић, Граоња, Гојков (од 87. Лолић), Шљивић, Радоњић, Миладиновић (од 55. Видојевић), Ракић (од 69. Бубањ), Николашевић.

У првом минуту утакмице Мулић је донео предност домаћину са беле тачке. Наши фудбалери су одмах после примљеног поготка кренули офанзивно према голу противника. Миландиновић је имао изгледну шансу у трећем минуту, али је голман домаће екипе био добро постављен и крајњим напорима зауставио шут нашег крилног нападача. Бродарац је успео да повећа предност у 11. минуту утакмице после ударца сналажљивог Милошевића. Упркос резултатском заостатку црвено-бели се нису предавали. У 17. минуту, Ракић је сјајно побегао одбрани домаће екипе, али је Лијескић добро скратио угао и зауставио покушај нашег центарфора.

Покушавали су Гојков и Радоњић, али најконкретнији је био Ракић који је био непрописно заустављен у 36. минуту, а Стаменковић је показао на белу тачку, међутим, Николашевић није био прецизан. Домаћин је до краја полувремена успео да постигне још један погодак, а овог пута је стрелац био Ђокић.

Друго полувреме је у потпуности припало фудбалерима нашег тима. Већ у 51. минуту је Николашевић предриблао Лијескића, он га зауставио с леђа, а главни арбитар трећи пут на овом мечу досудио једанаестерац. Овог пута је Мирко Николашевић био прецизан. Притисак на последњу линију Бродарца се исплатио у 60. минуту када је Гојков све искреирао и одложио лопту за Николашевића који “закуцава” лопту у мрежу р ивала. Стигли су изабраници Николе Митића до изједначења у 67. минуту. Николашевић је прошао по левом боку и упослио Шљивића који је са пет метара сјајно погодио леви горњи угао гола Бродарца. У 72. минуту Бубањ је побегао одбрани Бродарца и предриблао Лијескића, али је Поповић у последњем тренутку избацио лопту у корнер. Одмах после тога уследио је још један гол у мрежи Бродарца, али га је судија поништио због наводног играња руком Николашевића. Ипак, домаћи су успели да стигну до победе у последњим тренуцима меча, када је Маринковић прво одбранио, али је лопта стигла до Врањеша чиме је постављен коначан резултат.

 

Повезане вести

3 comments

Звездаш апр 14, 2021 at 21:50

Гледао сам утакмицу. Одбрана нам је јако лоша. Додуше, судија нас је оштетио жестоко, али то није оправдање.

Reply
ivan niksic апр 14, 2021 at 18:56

Da li je moguce da jedan Brodarac koji nema ni izbliza uslove kao Zvezda ni izbliza nije atraktivan da moze prije Zvezde dovesti igrace, koji definitivno nema para kao Zvezda i koji ne moze prije Zvezde dovesti najbolje iz Srbije i regiona, da pobjedjuje Zvezdu i kadete i omladince?!? Sto je mnogo, mnogo je, ali ivo i previse! Da li je do pogresne selekcije, skautinga igraca, losih trenera i rada sa djecom, pri cemu uopste nista ne zamjeram djeci, ona nisu kriva niti ko treba da ih krivi, ali se opet postavlja smisao i pitanje odgovornosti ljudi koji se bave mladjim kategorijama. Da li je u pitanju neznanje, nerad, nezainteresovanost, nedostatak volje, autoriteta, pedagoskog i psiholoskog pristupa, kvaliteta generalno, nesto ocigledno ne stima i nije kako treba! Prosto receno, bruka za klub i ljude koji ga vode, posebno onih u podmlatku! ,Idemo dalje!’

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 14, 2021 at 17:24

PA NARAVNO..KANTA NAS KO STIGNE..KAKVA ŠKOLA FUDBALA KAKVI BAKRAČI..ŽALI BOŽE KO SVE TRENIRA TU DECU..NEMA TU TALENATA I KVALITETA OSIM MENADZERISANJE..ZATO NIKADA NISMO IZBACILI EXTRA TALENAT

Reply

Leave a Comment