Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда креће у нови напад на Лигу шампиона без помоћи навијача

После заседања дисциплинске комисије УЕФА, добили смо и коначан епилог на спорна дешавања са прве утакмице шеснаестине финала Лиге Европе између Црвене звезде и Милана, која је пријавио делегат са тог сусрета.

Црвена звезда ће сада и званично своју следећу европску сезону да почне пред празним трибинама, лишена помоћи својих највернијих присталица.

После меча у Београду, појавио се снимак на којем један од навијача Звезде, који су присуствовали том мечу, вређа фудбалера Милана Златана Ибрахимовића, на верској и националној основи, што се правилником УЕФА карактерише као расистичко понашање.
Поред тог инцидента Уефини делегати приметили су и пријавили још пар организационих пропуста и недостатака који су такође санкционисани правилником.

УЕФА је у складу са правилником казнила нашег сада већ извесно будућег шампиона са две утакмице које ће се играти пред празним трибинама, с тим што треба нагласити да је ова друга утакмица условно, у случају ако би се направио неки сличан преступ у наредних годину дана.
Ту, прву утакмицу, Звезда ће бити у обавези да игра са паролом ,,NoToRacism” (Не расизму) која ће бити са логом УЕФА.

И то није све, због порука увредљиве садржине додатни удар на Звездину касу представљаће и казна у износу од 25 000 евра, уз још 5 000 евра које ће Звезда морати да плати због кршења безбедоносних протокола у вријеме пандемије Ковида 19 (присуство навијача, непоштовање социјалне и физичке дистанце и непримењивање хигијенских прописа).

Звезда је у обавези да поменути износ казне уплати на рачун УЕФА у наредних 90 дана, док условна казна важи до 13. Априла 2022. године.

Повезане вести

3 comments

Delije Sever Ns апр 14, 2021 at 23:04

Uefa Mafioza,Uefa Mafioza…Uefa Mafioza,Kosovo je Srbija.Daj bre ljudi nebudite smešni,zbog jedne reči Balija nas zaključavaju.Dokle više!Pa nismo u pozorištu!Da smo Siti,Real,Barsa niko nebi ni obratio pažnju a ovako udri po Zvezdi i Srbija samo zato što nas niko nevoli i nemamo jake ljude u Uefi zato nas i jebu zbog jedne rečenice.Šta se sve vikalo na Maksimiru,Na stadionu legije,vređali Mebampea i nikom ništa.Jebem im majku svima u Uefi prava su Mafioza.

Reply
Никола апр 14, 2021 at 18:17

Има ли тај мајмун име? Или опет НН лице, Лик из ормана, или него Снс говно, које смрди из ложе Маракане…

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 14, 2021 at 17:22

ŠTETA ŠTO NAS NISU IZBACILI NA 10G DA SE JEDNOM NAUČIMO PAMETI..TO NISU NAVIJAČI TO SU BOLESNE BITANGE..SAMO NAŠI POJEDINI NAVIJAČI MISLE DA SU PAMETNI,SAMO MI VEČITO PROVOCIRAMO UEFA,SAMO MI NEKE TRANSPARENTE KAČIMO KAO DEGENERICI..DOKLE VIŠE IZIVLJAVANJE POJEDINACA

Reply

Leave a Comment