Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Радоњић: Ми идемо кући вечерас задовољнији

Црвене звезде остварила је велику победу на путу ка првом месту АБА лиге. Црвено-бели су након велике драме и борби до последње секунде у дворани “Александар Николић” савладали госте, Цедевиту Олимпију, резултатом 82:81. Победоносни кош постигао је Марко Симоновић са линије за слободна бацања.

Тренер екипе са Малог Калемегдана Дејан Радоњић је након ове “инфаркт” завршнице изјавио:

Прво полувреме смо одиграли нападачки одлично, било је доста пропуста у фази одбране, пуно кошева смо примили. Цедевита је коростила добро наше грешке и увели су меч у неизвесну завршницу. Било је доста неизвесних завршница ове сезоне, овога пута је све у нашу корист, тако да идемо кући задовољни вечерас – изјавио је Радоњић и додао како је текла припрема за овај меч:

– Искрен да будем, доста смо се фокусирали на нашу проблематику. Под знаком питања до самог почетка меча био је Симоновић који је јутрос добио температуру. Нисмо имали времена ни за шта друго. Припремили смо утакмцу онако како смо планирали. Потпуни “риспект” за екипу Цедевите Олимпије која игра сјајно, имају добар тим и знамо да су јако квалитетни. Било је потребно да будемо добри, што у овим околностима то није баш ни једноставно. Али ето, на крају смо изашли како победници – закључио је Радоњић.

Повезане вести

Leave a Comment