Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

„Pick ‘N’ Talk“ – Хероина

Данас не само у кошаркашком свету довољно је рећи – Наташа Ковачевић.

Када је доживела саобраћајну несрећу због које јој је ампутирана нога до колена, кошаркашици Наташи Ковачевић се цео живот који је до тада живела и за који је знала се прекинуо. Међутим, није се зауставио!

Термин „хероина“ добио је ново заштитно лице, а Наташа је уз подршку блиских људи, ККЖ Црвена звезда и Кошаркашких савеза Србије и Француске, целокупне, не само кошаркашке заједнице и јавности, али и великој менталној снази и духу, уз помоћ спортске протезе наставила да се бави спортом који воли.

У новој, петој епизоди „Pick ‘N’ Talk“ подкаста, гост је Наташа Ковачевић, која говори о свом по свему јединственом путу који је мало њих пре ње прошао: одрастању и љубави према кошарци, првом тренингу, дебију у дресу Вождовца, омиљеној позицији, тешкоћама усклађивања спорта и образовања, три животна постулата која јој се нису променила, првој мисли након несреће, великој вољи и жељи, “магичној нози” и повратку на терен, и новим улогама које је прихватила као неко ко је показао да препрека у животу заправо нема – Наташа Ковачевић 5. епизода подкаста “Pick ‘N’ Talk”.

Епизоду можете преслушати и на СоундЦлоуд профилу Клуба и на предвиђеним подцаст платформама:

Повезане вести

Leave a Comment