Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Иванић: Због овог је фудбал најзанимљивији спорт

Фудбалери Црвене звезде су савладали Радник из Сурдулице са 2:1 на стадиону „Рајко Митић“ у оквиру 32. кола Суперлиге Србије, а један од најзапаженијих актера на утакмици и стрелац победоносног гола Мирко Иванић истакао је истрајност нашег тима.

 

– Заиста једна сјајна и занимљива утакмица. Не памтим кад смо на нашем стадиону имали овако занимљив и неизвестан меч. Створили смо доста шанси, али нисмо успели да их реализујемо, а нажалост смо промашили и два једанаестерца. Међутим, нисмо одустајали ниједног тренутка, веровали смо у себе и на крају заслужено славили. Због оваквих утакмица фудбал је најинтересантнији спорт – рекао је Иванић.

Креативни везни фудбалер рођен у Бачком Јарку је нагласио колико је црвено-белима значајан низ од двадесет узастопних победа, као и који је циљ Звезде у наставку сезоне.

– Имали смо велику жељу да наставимо низ победа, због претходног труда који смо уложили. Наш циљ је да победимо све утакмице до краја првенства, као и да освојимо Куп Србије. Без обзира на све имамо своје жеље и циљеве којима тежимо и нећемо ни милиметар попустити од тога – закључио је Иванић.

Повезане вести

Leave a Comment