Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Црвена звезда у Љубљани

Кошаркаши Црвене звезде налазе се у Словенији где их у наредна четири дана очекују две утакмице са словеначким аба лигашима, екипама Олимпија Цедевите и Крке.

Први на програму је заостали меч 24.кола са Олимпија Цедевитом који је на програму у недељу од 17 сати у дворани „Стожице“ у Љубљани.

Црвено-бели су у главни град Словеније допутовали у петак у вечерњим часовима, док су у суботу одрадили тренинг у време одигравања утакмице.

За разлику од првог меча који је решен у драматичној завршници победом екипе Црвене звезде, тим црвено-белих ће бити јачи за Лендрија Ннока који се враћа у састав јер није био регистрован за први меч (заостала утакмица 11.кола).

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић:

Очекује нас још једна тешка утакмица у кратком временском периоду, са истим и врло квалитетним противником. Ови мечеви су додатно специфични јер их играмо у лигашком делу у распону од само три дана. Екипа Олимпија Цедевите је одличан тим, који је свој квалитет потврдио још једном и утакмицом у Београду. Мораћемо да одиграмо врло добар меч у оба правца и да се потрудимо да добри временски интервали које смо имали и приказали у утакмици у среду у Београду буду овога пута дужи“

Своја очекивања изнео је и Дејан Давидовац:

“ Још један јак меч очекује нас у кратком временском периоду против екипе Олимпија Цедевите. Све оно што смо знали и зашта смо се припремали потврдили су у Београду. Екипа одличних шутера која пуно трчи и има велики тимски квалитет. Биће помало необично одиграти са истим ривалом две утакмице у 4 дана у истом такмичењу и то у лигашком делу, али циљ остаје исти као и пред први меч, да одиграмо чврсту, добру утакмицу у завршници лигашког дела такмичења против екипе која се као и ми бори за плеј оф” рекао је Давидовац.

Одмах након меча у “Стожицама” екипа Црвене звезде већ у недељу увече сели се у Ново Место где ће у уторак одиграти заосталу утакмицу против екипе Крке у дворани “Леон Штукељ”. Тај меч заказан је за 18.30 часова.

Повезане вести

5 comments

krvavi zvezdas-DE апр 18, 2021 at 16:54

ima da nas kantaju lagano

Reply
Gogi апр 18, 2021 at 18:39

Ajde bre ne mraci vise eno gazimo ih druga cetvrtina pregazili smo ih kao plitak potok 24:9…Trenutno 80:67 za nas par minuta pre kraja utakmice…

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 18, 2021 at 19:00

ajde ne lupaj vidis da su sve zivo promašili..sta se zanosiš

Reply
Gogi апр 19, 2021 at 18:58

Cuj sta napisa „Vidis da su sve zivo promasili“ ha,ha,ha…Promasili sve zivo a nakantali ih sa 17 razlike…Ti rece da nas kantaju lagano a pokidali smo ih sa 17 razlike i onda ja lupam, pe tebi stvarno nije dobro…Mani se komentarisanja ovde i brukanja i sakupljanja minusa idi malo prosetaj vani umesto sto trolujes po internetu stalno ha,ha…

Reply
Aleksandar 89 апр 18, 2021 at 14:10

Idemo do pobede!!!

Reply

Leave a Comment