Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Кадети поражени од Напретка

Упркос томе што су имали теренску надмоћ током читаве утакмице, а гости тек спорадично претили изабраници Николе Митића поражени су на домаћем терену резултатом 1:2 у оквиру 30. кола Кадетске лиге Србије. Једини гол за наш тим постигао је Виктор Радојевић из једанаестерца.

 

Црвена зведа – Напредак 1:2 (0:1)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Мирослав Миленковић.

Стрелци: Радојевић у 64. минуту (из једанаестерца) за Црвену звезду, Савић у 41. и Милићевић у 78. минуту (из једанаестерца) за Напредак.

Жути картони: Вукичевић, Радојевић, Бубањ (Црвена звезда),Гајић (Напредак).

Црвени картон: Радојевић (Црвена звезда), Пуношевац (Напредак).

Црвена звезда: Маринковић, Недељковић, Вукичевић, Лечић, Радојевић, Стојановић, Милосавић (од 46. Радоњић), Шљивић, Миладиновић (од 46. Димитријевић), Гојков (од 59. Ђурић), Бубањ.

Напредак: Марковић, Ивковић, Пуношевац, Дугић (од 82. Петровић), Јовановић (од 37. Којић), Милићевић (од 88. Миљковић), Котлајић, Ристић, Николић (од 66. Стошић), Гајић (од 83. Миленковић), Савић.

 

 

Утакмица је почела иницијативом Црвене звезде, али без конкретних шанси пред голом противника у уводним минутима меча. Миладиновић је у 11. минуту искористио добро додавањеБубња и постигао погодак, али је судија поништио гол због офсајда. У 16. минуту Шљивић је послао феноменалан пас за Миладиновића, али је голман гостију стигао до лопте пре нашег крилног нападача. Наставили су црвено-бели да притискају гол гостију из Крушевца продорима расположених на овом мечу  Гојкова и Шљивића који су задавали константне муке одбрани ривала. Шљивић је покушао да лобује Марковића у 33. минуту, али није био прецизан. Одличну интервенцију  у 35. минуту имао је Маринковић  и на тај начин успео да сачува своју мрежу после шута Јовановића са 20 метара. Миладиновић је феноменално пробио по десној страни и убацио лопту у петерац Напретка, али је Ивковић у последњем  тренутку уклизао испред Шљивића и избацио лопту у корнер.  Гости су дошли до предности у 41. минуту  голом Савића. Само минут касније Бубањ је избио „један на један“ са голманом Напретка, али није успео да постигне погодак.

 

 

На почетку другог полуврема наш тим је наставио да притиска гол Напретка.  У 52. минуту  су комбиновали по десној страни Недељковић и Димитријевић који је одлично центрирао према Бубњу, али је покушај нашег центарфора изблокирао Пуношевац. Радоњић је снажно шутирао са ивице казненог простора у 58. минуту, али је голман гостију био добро постављен. Константан притисак црвено-белих се исплатио у 63. минуту. Бубањ је сјајно предриблао голмана Марковића и шутирао према голу, а његов покушај је руком зауставио Пуношевац  па је главни арбитар показао на белу тачку. Одговорност извођења једанаестерца је преузео Виктор Радојевић и веома прецизним ударцем постигао погодак за 1:1 у 64. минуту. Покушао је стрелац јединог поготка за наш тим да постигне још један гол у 72. минуту, али је његов шут из казненог простора у последњем тренутку изблокирао Стошић. Гости су дошли до нове предности у 78. минуту голом Милићевића из пенала. У 86. минуту Радоњић је шутирао из непосредне близине према голу гостију, али је лопту са гол линије избацио Стошић. Последњу шансу за наш тим имао је Шљивић у 88. минуту када је шутирао из слободног ударца, али његов веома прецизан ударац зауставио је голман гостију.

Повезане вести

Leave a Comment