Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАнализеДомаћи шампионатМоја Црвена звездаНајновијеФудбал

Оцене форумаша (Звезда-Радник): „Без Локалца нема ударца“

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РАДНИК 2:1

Оцене играча

Уз прилично допадљиву, али и дозлабога неефикасну игру, Црвена звезда је синоћ савладала екипу Радника из Сурдулице резултатом 2:1. Неки сегменти игре су могли бити бољи, неки просто нису, а како је играче појединачно видео администратор са најдужим стажом на МЦЗ форуму, Локалац, прочитајте у наредним редовима:

Борјан 6 – Није крив за гол. Оно што је имао да обави, успешно је одрадио.

Гобељић 6,5 – Данас офанзивније оријентисан него иначе, па је због тога изнудио и пенал после убацивања. Добар центаршут у финишу првог за Гаврића. У другом мање приметан, али за његове стандарде ово је и добар меч, да се не лажемо.

Панков 5,5 – Добро износио лопту и био сигуран у пасу. Све до момента у којем је поклонио гол противнику. Да је бар у аут шутнуо, нико не би замерио. Несхватљива грешка због које је кажњен изласком из игре.

Дегенек 6 – Сигуран у пасу. Све интервенције чисте и правовремене. У скок игри одличан. Дегенек је најконстантнији дефанзивац нашег тима управо због оваквих партија. НЕ СМЕ БИТИ ПРОДАТ!

Родић 6 – Пристуан напред често, али не и конкретан у завршници. Фалио је бољи центаршут (тек један добар у финишу за Павкова). Није да се није трудио и нудио, просто није било учинка.

Саного 6,5 – Неопрезан у дуелу, што је већ постао његов заштитини знак. Штета јер је због тог картона морао да се чува дуго од дуела, а био је јако добар у пасу и покретању напада. Веома леп трзај главом за изједначење.

Николић 7,5 – Играч утакмице. Агилан и активан у последњој трећини. Стално је гурао лопту напред, пробијао између линија и делио лопте и у центар и на бокове. Феноменална асистенција за Санога из корнера. Још бољи двоструки дупли пас са Иванићем за још једну асистенцију. Ово је Вељко Николић у свом елементу!

Гаврић 6 – Имао је добру прилуку у 11. минуту, као и у финишу првог полувремена. За разлику од неких мечева, сада био доста активнији, али реализација и даље слаба. Морао би да почне да ради на том сегменту, ако жели да буде бољи играч (нека му Катаи покаже како се пласира лопта).

Иванић 7 – Добро је делио лопте током читавог меча. Јак на лопти, продоран, али се мучио са реализацијом. Имао је 2-3 шансе + пенал, али тек у финишу је успео да уз феноменалну сарадњу са Николићем пробије малер. И поред свега одличан опет.

Фалко 5,5 – Имао пар удараца, чак и шансу са беле тачке, али деловало је да психички није најстабилнији. Штета. Имао је прилику да се устали у стартних 11.

Фалчинели 5,5 – Солидно грађење, притисак на последњу линију, али мало шанси за шут јер је просто предалеко од гола. Морао би ипак више.

Павков 5 – Солидна шанса после изједначења, а онда и очајан промашај са метар и по(небитно што је био офсајд). Чак је имао и трећу шансу главом у финишу. Лоша партија.

Вукановић 4,5 – 45 минута просека у сваком смислу. Ово што он игра може да игра вероватно и неки омладинац. Жали Боже.

Милуновић 5,5 – Стандардни Милун. Скоро сваки меч има неки неопрезан старт на граници једног или другог картона. Остатак посла обавио је доста добро, али морао би да обрати пажњу јер такви потези могу много да коштају екипу.

Петровић 6 – Ушао због картона Санога најпре, али солидно одрадио посао. Могао би мало агресивније да иде у дуеле. Некада делује као и да се не труди да украде лопту, већ само трчкара око противника. Конкретнији у пасу него иначе.

Бакајоко 6 – Агилан по боку и из тога је изнудио пенал. Фали му да се ослободи приликом уласка у дриблинге. Може бити занимљив материјал, јер је способан да направи пометњу по боку.

Дејан Станковић – лепо припремио утакмицу, екипа му је играла добар фудбал, али ето појединци су имали лош дан. Два промашена пенала, поклоњен гол, брдо промашених прилика… ту већ он не може много осим да размрда екипу изменама што је и урадио успешно. У среду ће бити прави испит за њега.

Тешко да је Локалац било шта пропустио из јучерашњег меча, али ако Ви мислите да нешто ипак јесте, прокоментаришите. Или овде испод текста, или на нашем форуму, чиме бисте аутоматски ушли у избор „оцењивача“ за наредне мечеве нашег ФК-а. Ми се још једном захваљујемо, како Локалцу, тако и свим форумашима који су на веома квалитетан начин учествовали у нашој акцији „Оцене форумаша“.

Повезане вести

Leave a Comment