Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Вода ДИВА нови спонзор КК

Кошаркашки клуб Црвена Звезда од данас има новог спонзора. У питању јe фабрика за флаширање воде ,,ДИВА“ (Дурмиторска Изворска ВодА), а клуб од данас и носи име КК Црвена звезда ДИВА. Том приликом на конференцији одржаној на Малом Калемегдану говорили су председник скупштине Живорад Анђелковић, председник КК Небојша Човић, а у име спонзора, власник компаније ДИВА, Љубо Перишић.

Господин Анђелковић је изразио задовољство потписаним уговором и нагласио да му је посебно драгно што се уговори склапају на почетку године, као и да се нада да ће сарадња са спомзором бити на дуже стазе.

Председник кошаркашког клуба господин Небојша Човић такође је изразио задовољство:

– Полако градимо један стабилан систем. Драго ми је да је господин Перишић донео одлуку да сарађује са нашим клубом и надам се да ће ово бити сарадња на дуже стазе. Од данас, клуб се и званично зове КК Црвена звезда ДИВА, а ово ДИВА може да да буде у складу са реномеом клуба јер има и облик див.

Господин Перишић је истакао да му је изузетно драго због сарадње са клубом иза кога је 70 година традиције, те да је ово уједно и сарадња два велика бренда.

О спортском делу и очекивањима пред куп говорио је тренер Светислав Пешић (ускоро опширније).

Повезане вести

3 comments

Марко ЦЗБГ феб 15, 2012 at 00:38

И ФК је једно време само потписивао спонзорске уговоре па се нисмо пуно усрећили од тога, тј. новца као да није било. Једини коме верујем јесте Кари Пешић, од станара моје зграде би направио респектабилан тим.
Надам се да ће Жика Анђелковић једног дана одговарати за кривично дело проузроковања стечаја које је учинио док је био све и свја у Звезди!

Reply
vlada феб 14, 2012 at 22:21

Zar ovaj ugovor nije potpisan pre nekoliko meseci ??

Reply
delija86 феб 14, 2012 at 22:09

Samo potpisujte sponzore,para nikad dosta 😉

Reply

Leave a Comment