Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Станковић: Заслужено у финалу

Црвена звезда је савлада екипу Радника са 2:1 у оквиру полуфинала Купа Србије и заслужено се пласирала у финале такмичења, а прве утиске после меча изнео је шеф стручног штаба црвено-белих, Дејан Станковић.

У полуфиналу се игра једна утакмица, а наш циљ је био финале. Сигурно да ће сваки противник увек пружити максималан отпор и да неће дозволити лак пролазак. Сматрам да је Радник одиграо једну коректну и јаку утакмицу. Између осталог, мислим да је то разлог што смо се брзо задовољи после постигнутих голова. Дистанцирали смо се од планиране игре, а противник је свакако дошао добро припремљен на данашњи меч. Њихова игра је показала да заслужују да буду на позицији коју заузимају на табели. Радник је дошао да се надиграва са Звездом, али наш циљ је био финале и успели смо у томе – рекао је Станковић.

Финале ће бити одиграно 25. маја, а ривал ће бити бољи из меча Војводина – Партизан.

До финала Купа Србије има још нешто више од месец дана, а ми свакако припремамо меч по меч. Доста ствари може да се деси до 25. маја, тако да идемо корак по корак. У наредном периоду морамо да се фокусирамо и да подижемо форму из утакмице у утакмицу. Када дође финале, морамо бити у потпуности спремни и психички и физички – закључио је шеф стручног штаба.

 

Повезане вести

5 comments

Delije Sever Ns апр 22, 2021 at 19:59

Da su pičke,ustaške grobarske toliko dobre nebi danas bilo -12.Tako da je tu sve jasno.A ti si brate upravu kao i ja što mislim da je Zvezdi potrebna sveža krv i pojedince treba prodati pod hitno pošto svaka čast na svemu što su postigli je došlo do zasićenja ova ekipa je dostigla vrh.

Reply
ĐOLE BARI 91 апр 22, 2021 at 16:16

STANKOVIĆU ,MORAŠ DA SHVATIŠ DA JE OVAJ TIM PREŠAO ZENIT,IGRAČI SU ISTROŠENI,NEMAJU VIŠE ELAN I ŽELJU KOJU SU IMALI PRE 3-4 GODINE.POTREBNA NAM JE OZBILJNA REKONSTRUKCIJA,GAJIĆ,RODIĆ,DEGENEK,GOBELJIĆ,GAVRIĆ,NIKOLIĆ,PAVKOV,SANOGO,ODADA,KRSTOVIĆ,SRNIĆ, NISU IGRAČI ZA ZVEZDU,POD HITNO IH TREBA PRODATI,POKLONITI,PLATITI NEKOME DA IH VODI.TREBA DOVESTI JOŠ JEDNOG ŠPICA,DVA ŠTOPERA,OBA BEKA. U FINALU IGRATI OFANZIVNO ,SA DVA ŠPICA,BEZ BONUSA,KANGA ZADNJI VEZNI ,IVANIĆ I KATAI U VEZI IZA ŠPICEVA.NAPADNITE SEKTU OD PRVOG MINUTA ,AKO DAMO 2 GOLA TREBA DA TEŽIMO DA DAMO 4-5 TO JE ZVEZDA UVEK BILA A NE OVO ŠTO DANAS GLEDAMO DA NAM EKIPE IZ SELA SRBIJE POGAĐAJU PREČKE,DA PROTIV NJIH TROŠIMO VREME NA MARAKANI (???), DA BRUKAMO SVOJ SLAVNI KLUB.

Reply
Bari 1991 апр 22, 2021 at 12:34

ja sam totalni pesimist pred finale i bukvalno se plašim poniženja ako Stanković „malkice“ne napravi mentalni zaokret ekipe.Jer grobari trenutno igraju stepenicu bolji fudbal.

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 22, 2021 at 18:10

APSOLUTNO SU GLODARI ZA NAS EKIPA..IGRAJU STO PUTA BOLJI FUDBAL

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 21, 2021 at 21:27

SRAMI SE BITANGO..NEZASLUZENO SMO U FINALU GDE ĆE NAS GLODARI PONIZITI..FUJ KAKO IMAŠ OBRAZA..PA NISI BOLJI NEGO NIKOLIĆ,GOBELJIĆ,VUKANOVIĆ,SRNIĆ,GAVRIĆ…

Reply

Leave a Comment