Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинцима бод у Бачкој Тополи

Јуниори Црвене звезде су ремизирали на гостовању против екипе ТСЦ-а (1:1). Иако се домаћин бранио „бункером“ током читавих 90 минута, изабраници Марка Неђића су великом жељом, хтењем, као и квалитетом доказали да су бољи ривал на терену и успели да дођу до бода, али не и читавог плена. Изједначујући гол за наш тим постигао је Стефан Лековић у надокнади времена.

ТСЦ – Црвена звезда 1:1 (1:0)

Стадион: „ТСЦ – школа фудбала“.

Судија: Ненад Минаковић.

Стрелци: Берскорвајни у 7. минуту за ТСЦ, а Лековић у 93. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Бескорвајни, Бурсаћ, Борић (ТСЦ), Ј. Митуљикић (Црвена звезда).

ТСЦ: Бурсаћ, Кудрић, Борић, Дмитровић, Пантовић, Ћалић (од 68. Гардашевић) , Шушњар, Бескорвајни (од 88. Вајагић), Елевен, Ракић, Крсмановић.

Црвена звезда: Ћопић, Крстић, Лековић, Лукић, Петровић (од 73. Радојевић), Пантић (од 51. Стојановић), Ћурић, Ј. Митуљикић (од 68. Пиргић), Кнежевић, Н. Митуљикић, Бачанин (од 55. Кахвић).

Иако су црвено-бели ушли добро у меч, домаћи тим је први дошао до предности у седмом минуту голом Бескорвајнија. Изабраници Марка Неђића су још јаче наставили да притискају гол ТСЦ-а, али се домаћин веома организовано бранио и уз велике напоре чувао резултатску предност. У 14. минуту шутирао је Никола Митуљикић искоса веома прецизно, али је Бурсаћ одбранио сјајан ударац нашег крилног нападача. Играо се 27. минут када је Јован Митуљикић сјајно центрирао после комбинације из корнера, а лопта је на другој стативи дошла до Крстића који је шутирао левом „слабијом“ ногом, али је Бурсаћ био добро постављен и крајњим напорима зауставио покушај нашег дефанзивца.

Само три минута касније Бачанин је изашао „један на један“ са голманом домаће екипе, после перфектног додавања Кнежевића, али није био прецизан. Поново су црвено-бели запретили после ударца из угла у 33. минуту. Овог пута после гужве у казненом простору ТСЦ-а шутирао је Јован Митуљикић, али је Бурсаћ поново био на висини задатка. Пар минута касније Петровић је упутио одличан центаршут са леве стране, а капитен Лукић је сјајно утрчао на прву стативу и шутирао према голу екипе из Бачке Тополе, али је лопта отишла поред десне стативе. Кнежевић је снажно шутирао у 40. минуту са ивице казненог простора, али је Дмитровић изблокирао ударац Звездине „десетке“.

Прву шансу у наставку меча имала је Црвена звезда у 48. минуту. Шутирао је Јован Митуљикић из слободног ударца директно на гол ТСЦ-а, али је Бурсаћ одбранио веома прецизан ударац нашег везног фудбалера и спречио сигуран погодак. Потом је Кахвић претио у два наврата, али се резултат није мењао. Одличну шансу је имао наш тим у 79. минуту после снажног шута Николе Митуљикића са ивице шеснаестерца, али је голман домаће екипе био добро постављен и крајњим напорима зауставио овај покушај. Кнежевић је шутирао полуволеј ударцем из непосредне близине у 82. минуту, али је лопта погодила Дмитровића и променила правац. Велику шансу је имао Кнежевић у 90.минуту када је „тукао“ из шеснаестерца домаћина, али је шутирао право у Бурсаћа, али је већ у следећем нападу наш тим изједначио голом голом Стефана Лековића. Сјајно је високи штопер примирио лопту у казненом простору ривала, а онда је веома снажним ударцем „закуцао“ лопту у мрежу ТСЦ-а. До краја утакмице покушавао је наш тим до дође до тоталног преокрета, али није било превише времена.

The post Омладинцима бод у Бачкој Тополи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC апр 25, 2021 at 02:07

Ovaj Mladenovic umesto sto nesilazis sa arene sport bolje gledaj omladisku skolu jedan igrac nema za prvi tim.losi.spori.tehnicki nula.Mladenovic neradi dobar posao treba to menjati

Reply

Leave a Comment