Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

Оцене форумаша (Инђија – Црвена звезда): Деки је био строг али правичан

Инђија – Црвена звезда 1:5

 

У 33.колу домаћег првенства, наши фудбалери су протутњали кроз Инђију и уз убедљиву игру поштено „изрешетали“ мрежу домаћина. Сходно томе. у сада већ стандардној рубрици на нашем сајту, данашње издање наших играча оцењивао је један од најстаријих МЦЗ форумаша-Деееккки.

Прочитајте Декијев суд:

 

Игра Звезда данас прави лом, за нас она већ је шампион…..Ова песма Севера најбоље одсликава данашњи меч у Инђији а том „лому“ играчи су допринели на следећи начин.

 

Поповић 7–  Није имао пуно посла а истичемо две добре интервенције у провм полувремену, једну после  шута са полудистанце а другу у ситуацији један на један са Бастајићем .

Гајић – Офанзивно данас као по обичају јако добар али у две ситуације је оставио доста простора позади, на 16:39 и код поменуте Бастајићеве шансе,  које су могле  да буду кобне по гол црвено-белих. Његово одлично убацивање код четвртог гола.

Родић 7,5 – Више пута добро интервенисао главом приликом испуцавања голмана Инђије који је најчешће гађао његову страну и асистирао код трећег гола. Добро затворио своју страну па гости нису деловали опасно по свом десном боку осим у једној ситуацијина 34:56 када је Панков добро интервенисао.

Панков 6,5 – Не пуно примећен. Углавном крпио рупе настале одласком бекова напред. Солидно одрадио овај посао.

Милуновић 7 – Као и обично добио пуно ваздушних дуела осим када је надскочен на 7:27 али срећом лопта је прошла поред наше десне стативе. Добро блокирао шут на 34:28 и интервенисао на 44:00. У почетку неколико лошијих дугих пасова ка напред али после се поправио у том сегменту.

Петровић 7  – Његову игру можда најбоље описује ситуација на 74:41 када је добро узео лопту а недуго је затим и изгубио. Срећом данас је имао више добрих потеза као на пример на 23:15 када је узео лопту и добро повукао напред као и на 38:42 када је направио добру финту уз аут линију и проследио лопту Срнићу. Од лоших издвајамо лошу агресивност на 37:37 недалеко од корнер линије када је дао времена противнику да гледа и размишља шта ће са лоптом као и код пенала за противника. Лоше је покривао простор на 41:21 када му се противнички играч убацио иза леђа али су дефанзивци то кориговали.

Николић  7,5 – Лепим голом предодредио даљи ток утакмице. Добро се кретао, било га је у оба смера и у два наврата се лепо убацио из другог плана стварајући вишак на 55:07 и 68:28. Од лоших потеза издвајамо када је недовољно добро испратио играча на 41:40 па је Инђија имала шансу. Такође , изгубио је лопте пасовима који би требало да буду рутина на 72:16 и 77:53, тако да су ово падови концентрације који могу скупо да коштају и не би требало да се дешавају.

Срнић 6,5 – Борбено али уз доста грешака а ако је неки алиби, то је да није играо на својој страни. Почео са грешакама на 2:12 и 6:25 а и код првог гола је лоше реаговао али се срећом све добро завршило по нас. Више био користан дефанзивно па је добро испратио њихову контру на 54:30 и пресекао напад на 51:45. Од офанзивних потеза истиче се асистенција код петог гола и добра интервенција и трк на 81:40.

Фалко 8,5  – Играч утакмице. Изванредан приступ мечу, енергија, добри потези крунисани голом. Све похавале и за труд у дефанзиви.  Било је и грешака као лош пас на 52:05 али класу показао финтом на пријему на 53:15.

Фалћинели 7  Не баш пуно примећен а утисак поправио голом. Неколико пута надскочен од стране дефанзиваца противника а осим гола добро центрирао Гаврићу код пречке. Могао боље да искористи пас Канге на 60:40. Изгледа да је мањи терен допринео да мање дође до изражаја једна од главних Фалћинијеливих врлина – добро коришћење простора. 

Павков 8 – Уз голове високу оцену заслужио бројним добијеним ваздушним дуелима и изнуђеним фауловима. Мало више концентрације код неких лаких пасова како се не би дешавале грешке у предаји као на пример на 5:50 и 45:45.

 Дегенек 7 – Не баш пуно посла у делу утакмице када је био на терену. Добро одузео лопту на 77:39  и интервенција главмом на 80:20.

Канга 7 – Од када је ушао преузео команду над нашом игром али утисак покварио скривљеним пеналом. Имао добре пасове унапред 60:40, 77:16. Одлично одузео лопту на 67:16. Понекад је могао и да брже реагује али све у свему солидна партија Звездиног Габонца.

Гаврић 6,5 – Имао пар ситуација по страни где је могао да покуша један на један али се он одлучио за друга решења. Није деловао претерано мотивисано . Направио беспотребан фаул на 66:00 и изгубио лопту на 84:30.

Вукановић 6 – Као што сваки тренер има неког свог „љубимца“ тако се стиче утисак да је овај играч то код Мистера. Доста лоших потеза и данас као на пример лош центаршут на 62:05 или лош лак пас на 75:40. Јако лоше постављање на 69 :32  када је чувао аут линију уместо играча који био сам близу корнер линије и који добио пас од свог саиграча. Добро испратио Бастајића на 87:57.

Крстовић 6-  Борио се али без неког учинка

Дејан Станковић 8 – Добро мотивисао екипу и ротирао играче. Очекујемо да тако буде и у следећим  утакмицама како би сви играчи у што бољој форми и физичком стању дочекали кључни меч за дуплу круну 25.5. 2021.

Уколико желите да и ви учествујете у овој рубрици, региструјте се на наш форум.

Повезане вести

Leave a Comment