Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Пре пет месеци играли Лигу шампиона, а сада су практично друголигаши

У првој утакмици баража за опстанак у Првој Футсал лиги Србије у Хали спортова „Ранко Жеравица“ састали су се и даље актуелни шампион Србије КМФ Црвена звезда и трећепласирана екипа друголигашког каравана КМФ Лозница град 2018.

КМФ Црвена звезда : КМФ Лозница град 2018 1:4 (1:3)

Иако је током целокупног пролећа тињала нада да ће црвено-бели опхрвани великим финансијским проблемима успети да са поптуно промењеним и подмлађеним тимом сачувају статус прволигаша, након првог бараж сусрета готово је извесно да само годину дана након освајања прве шампионске титуле, екипа Црвене звезде напушта елитни ранг српског футсала. Гости из Лознице више него заслужено су стигли до велике предности пред реванш сусрет и већ сада се могу спремати за елитне борб које их очекују на јесен.

Јунак меча био је двоструки стрелац Ђорђе Петровић, по једном су мрежу црвено-белих затресли Александар Миловановић и Душан Ракић. Треба напоменути и да је једини погодак нашег клуба дело лозничког футсалера Душана Ракића који је у 11. минуту затресао сопствену мрежу.

У овом моменту тешко је било шта рећи када је КМФ Црвена звезда у питању. Као што је већ речено од јесени ће наш клуб водити битке у другом степену такмичења, али и то у овом моменту није најгоре, јер овакав крај сезоне може довести у питање и опстанак клуба који се налази у изузетно тешкој ситуацији.

Дворана: Хала спортова „Ранко Жеравица“
Судије: Братислав Јовић, Милош Грујић и Стеван Лазаревић.
Стрел­ци: 0:1-Ми­ло­ва­но­вић 11`, 1:1-Ра­кић (ауто­гол) 11`, 1:2-Пе­тро­вић 13`, 1:3-Пе­тро­вић 13`, 1:4-Ра­кић 38`
КМФ ЦР­ВЕ­НА ЗВЕ­ЗДА: МЛА­ДЕ­НО­ВИЋ, ПЕ­РА­ЛО­ВИЋ, МИ­ЛО­СА­ВЉЕ­ВИЋ, ЂО­ГО, ИНА­ЈЕ­ТО­ВИЋ, Па­вло­вић, Н. Ђу­кић, Ан­ђел­ко­вић, С. Ђу­кић, Јо­ва­но­вић.
КМФ ЛО­ЗНИ­ЦА ГРАД 2018: Г. МАК­СИ­МО­ВИЋ, КР­КО­БА­БИЋ, РА­КИЋ, МИ­ЛО­ВА­НО­ВИЋ, АВРА­МО­ВИЋ, Ри­ста­но­вић, Ро­сић, Пе­тро­вић, С. Мак­си­мо­вић.

Повезане вести

Leave a Comment