Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Даћемо све од себе да будемо бољи од Игокее“

Други пут у актуелној сезони кошаркаши Црвене звезде мтс убедљиво су поражени на гостовању у Лакташима. Овога пута Игокеа је славила у другом сусрету полуфиналне серије плеј-офа регионалне АБА ј.т.д. лиге резултатом 81:68 и мајсторица која се игра у уторак 11. маја у дворани „Александар Николић“ одлучиће о финалисти који ће изаћи на мегдан подгоричкој Будућност ВОЛИ.

Након сусрета тренер црвено-белих кошаркаша Дејан Радоњић није могао да сакрије незадовољство:

– „Били смо лоши у одбрани, нисмо били довољно добри. Отворили смо утакмицу нападом и неколико добрих ситуација за шут, међутим нисмо погодили. Игокеа је тако стекла предност и то је на неки начин касније проузроковало да игра не буде онаква какву смо желели, а у наставку је енергија била боља. Међутим, нисмо играли одбрану као у првом делу. Није било довољно за неизвестан меч.“

Врло кратко је одговорио на питање да су наши кошаркаши имали веома лош шут за три поена.

– „Да“, помало и љутито је одговорио Радоњић.

Открио је и шта ће то Звезда променити до уторка.

– „Наравно да ћемо направити добру припрему и дати све од себе да будемо бољи од Игокее како би победили меч и отишли у финале“, закључио је Дејан Радоњић.

Трећи сусрет полуфиналне серије између Црвене звезде мтс и Игокее игра се у уторак 11. маја у дворани „Александар Николић“ са почетком од 18:30 часова. Победник тог сусрета у финалу регионалног такмичења састаће се са екипом Будућност ВОЛИ која је у полуфиналу резултатом 2:0 елиминисала екипу барског Морнара.

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE мај 8, 2021 at 20:32

MIHAILO PAVIĆEVIĆ: Daće bog da Budućnost osvoji titulu!evo ga milov ustaša

Reply
dusan мај 10, 2021 at 16:58

pavicevic je osvojio titulu sa zvezdom. nazivati ga milovim ustasom je besmisleno. zasto je milov ustasa?

Reply
ds. Banjaluka мај 8, 2021 at 14:00

Daj im da prodaju lagano kroz BG. da ne gledamo više ovu košarkašku patnju i agoniju ovogodišnju. A i tvoje frustrirajuće momente, čovječeeeee Volden u kanalu uništio tekmu, a tiiii ga siluješšššš…. A ne ideeeeee. Pa ako smo već izgubili pa pusti malog Uskoković mozdaaaaa nešto uradiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…. Čudna je trenerska lobanja i sueta.. Bez glave i repa nema dalje, stoji da nije tvoja selekcija ali je agonalno i frustrirajuće gledati ovooo. Kuzmića u Doboj da otprema vozove, a Noko da slaze gajbe u diskontu…. Volim je ali isto tako mučno jje višeee

Reply

Leave a Comment