Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

„Стотка“ Милана Павкова

Милан Павков је на утакмици против Златибора забележио јубиларни 100. званични наступ у Црвеној звезди. Горостасни центарфор је у игру ушао у другом полувремену уместо Ел Фарду Бена, уписавши тако троцифрени број наступа у најдражем дресу.

Момак из Бегеча је за црвено-беле дебитовао 18.фебруара 2017. против Новог Пазара, у првенственој утакмици. Звездина „дуга деветка“ је заблистала у црвено-белом дресу на утакмицама са Салцбургом, када је уласком у игру у другом полувремену био покретач преокрета нашег тима. Партију за памћење пружио је у победи над Ливерпулом, када је са два поготка срушио енглеског великана. Памти се његов гол против Копенхагена, као и Партизана и Милана, када је као златни „џокер“ улазио са клупе и „гасио пожар“ када је било потребно.

У Суперлиги Србије укупно је одиграо 72 утакмице и постигао 30 погодака, док је у купу дрес црвено-белих облачио осам пута уз један „погодак у мету“. На евро-сцени је забележио 20 наступа на којима је пет пута матирао противничке чуваре мреже. Високом шпицу ће бити уручен поклон – дрес са бројем 100 када се следећи пут буде нашао у стартној постави на стадиону „Рајко Митић“.

Играо се 84. минут када је Павков на најбољи могући начин обележио свој јубилеј и урадио оно што најбоље уме – постигао гол!

 

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns мај 10, 2021 at 00:39

Hej Pavkov skoči daj gol glavom hej Pavkov.Paki care samo tako nastavi i nema zime za tebe.Malo si poleteo posle Liverpula ali si na vreme ukapirao da Zvezda netrpi prošlost i da je svaki dan novo dokazivanje.Srećno Paki care!Poruči onom debilu što čisti švapske klozete da pazi kako čisti da se nebi ugušio u sopstvenim govnima.

Reply

Leave a Comment