Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАнализеВажноНајновијеФудбал

Оцене форумаша: Овако је Lux видео убедљиву победу наших фудбалера

Црвена звезда – Златибор 6:1

После летаргичног првог полувремена, наши фудбалери су у наставку додали гас и сада већ повратника у нижи ранг такмичења катапултирали са 6:1. Сјано издање наших фудбалера у другом и не баш тако сјајно издање у првом оцењивао је наш дугогодишњи форумаш Lux:

Поповић ( 8 ) – Није имао много посла, гол није могао да одбрани, остатак одрадио конкретно и сигурно.

Милуновић ( 9 ) – Био сигуран у скоку, и што је до њега је одрадио конкретно и сигурно.

Дегенек ( 9 ) – Имао пар киксева, ништа страшно, такође одрадио свој део посла како треба.

Срнић ( 5 ) – Све говори то што је замењен на полувремену, никакву корист од њега нисмо имали, продрори никакви, одбрана још гора.

Родић ( 9 ) – Трудио се у првом полувремену, покушавао да упосли Фалћинелија, није ишло добро, утопио се у сивило тима у првом полувремену, друго полувреме одлично.

Саного ( 8 ) – Смањио сам му оцену због картона, доминирао на средини.. У првом полувремену био најбољи уз Бена, друго полувреме одиграо стандардно уз Иванића и остатак новајлија.

Петровић ( 5 ) – Такође све говори то што га је Станковић заменио на полувремену, ужасна утакмица уз доста погрешних пасoва и повратних лопти ка штоперима или голману.

Бен ( 9 ) – Једини нешто покушавао у првом полувремену, најопаснији је био наш играч у том периоду.Морао је да буде замењен јер нам је требала магија Иванића.

Гаврић ( 8 ) – Лоше прво полувреме, слабо је продирао по крилу, није ми се свидела његова игра уопште, висока оцена само због датог гола.

Николић  ( 8 ) – Лоша утакмица и за Вељка, прво полувреме никаквим лоптама није хранио Фалћинелија или Бена.. Креативност лоша, већа оцена само због наставка и гола

Фалћинели ( 8 )  –  Трудио се али није било ово његово вече, фалио је завршни ударац, улазио је у стопостотне прилике али фалио је шут и гол. Прилику за свој јубиларни 10 гол ће морати да тражи у следећем колу… Изнудио је црвени картон и олакшао тиму пут до победе.

ИЗМЕНЕ :

Иванић ( 10 ) – Убедљиво најбољи играч нашег тима, има симболике што је баш он дао јубиларни 100 гол за наш тим ове сезоне.Мађионичар као и Катаи, прогирали смо његовим уласком и дефинитнво смо 2 класе испод квалитетом када није он у тиму.

Гајић  ( 8 ) – Много боље смо изгледали по крилу са њиме на боку, одлична утакмица у његовом стилу.Немам неку већу замерку.

Канга  ( 9 ) – Први контакт и одмах гол као и Иванић, одиграо коректно, дао гол, повезао средину терена што му је био и посао, после је ишло лагано до краја.

Павков ( 8 ) – Дао је гол, трудио се доста, био упоран и значиће нам доста ови његови голови пред финале купа.

Уколико желите да и ви оцењујете наше играче у финишу сезоне, региструјте се на Моја Црвена звезда форум.

Повезане вести

1 comment

Mischko мај 10, 2021 at 10:42

Mnogo visoke ocene u odnosu na prikazano!Ne znam po kojim parametrima si ocenjivao ali smatram da si bio previše velikodušan.

Reply

Leave a Comment