Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Иванић постигао најлепши гол у априлу

Фудбалери Црвене звезде су током априла приказали велику ефикасност и укупно постигли 20 голова, а верни чланови клуба су анкети спроведеној на нашој апликацији за најлепши погодак изабрали гол који је Мирко Иванић постигао у победи црвено-белих у 164. вечитом дербију.

У априлу наши првотимци су одиграли седам утакмица, од тога шест у националном првенству где су постигли 18 голова, док су једном одмерили снаге у Купу Србије и тада у два наврата затресли мрежу ривала. У најужи избор за гол месеца ушли су: Милан Павков на утакмици Напредак – Црвена звезда, Мирко Иванић на утакмици Црвена звезда – Партизан, Александар Катаи на утакмици Јавор – Црвена звезда, Вељко Николић на утакмици Инђија – Црвена звезда и Филипо Фалко на утакмици Инђија Црвена звезда.

За најлепши погодак са 444 гласова изабран је гол Мирка Иванића, који је наш сјајни везини фудбалер постигао у победи нашег тима над вечитим ривалом (1:0). Са 164 гласа другу позицију заузео је гол Александра Катаија из слободног ударца против Јавора. Треће место заузео је погодак Филипа Фалка са 87 гласова у убедљивој победи нашег тима против Инђије. Четврто место по избору навијача припало је Вељку Николићу са 80 гласова, док је гол Милана Павкова подржало 56 чланова нашег клуба.

И наредних месеци навијачи ће бити у прилици да бирају најлепши гол месеца путем Звездине апликације и на тај начин буду део црвено-беле породице.

 

Повезане вести

Leave a Comment