Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Његош Петровић на мети Холанђана

Како преноси портал „maxbetsport.rs“ постоји велика вероватноћа да везни фудбалер Црвене звезде Његош Петровић овог лета напусти стадион „Рајко Митић“, а како се незванично сазнаје његова следећа дестинација могла би да буде Холандија.

Наиме, већ дуже време двадесетједногодишњи фудбалер нашег клуба налази се на скенеру скаута Гронингена, а интересовање за њега нагло је скочило након Евро гола који је постигао у дуелу групне фазе УЕФА Лиге Европе против белгијског Генка. Екипа Гронингена која је два пута била шампион Холандија (1960. и 1980) управо у Звездином фудбалеру види идеано решење за позицију дефанзивног везног фудбалера, а треба нагласити да зелено-бели дрес носи и фудбалска легенда Аријен Робен.

Његош Петровић рођен је 18 јула 1999. године у Крупњу. Пре Црвене звезде наступао је за екипе Рађевца и београдског Рада, а био је и репрезентативац Србије у свим млађим узрасним категоријама. Члан нашег клуба постао је лета 2019. године и до сада је у црвено-белом дресу одиграо 70 мечева и био стрелац два поготка.

Повезане вести

Leave a Comment