Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Волден је током другог дела опет осетио бол. Не изгледа добро“

Тријумфом у мајсторији полуфиналне серије АБА ј.т.д. лиге против Игокее кошаркаши Црвене звезде обезбедили су пласман у ново финале регионалног такмичења. Након сусрета са екипом из Републике Српске тренер наших кошаркаша Дејан Радоњић је изјавио:

– „Кренули смо добро, играли у оба правца добро. У другој четвртини било је пар грешака, лоших одлука… И даље смо имали добру предност, али били смо оптерећени личним грешкама, што је наравно пројектовало проблеме у наставку. Они су квалитетном игром стизали предност, дошли до прилике да утакмица изгледа каква је била. Добром одбраном смо пре свега успели да дођемо до кошева и на крају и победили разликом која није реална за меч.“

Прва утакмица финала је за четири дана:

– „У овом тренутку је наравно фокус на то како ћемо у наредним данима искористити ово време да евентуално опоравимо пре свега Волдена, који је током другог дела опет осетио бол који је имао у задњих десет дана. Не изгледа добро. Причаћемо наравно о финалној серији и мечевима које играмо. Остварили смо оно што је требало, ушли смо у финале и окрећемо се размишљањима о нашој проблематици, па онда о осталом“, закључио је Дејан Радоњић.

(фото: aba-liga.com)

Повезане вести

Leave a Comment