Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић: „Ово је велика победа Црвене звезде за част и углед“

Током јучерашњег дана стигла је из Париза информација да је француско тужилаштво обуставило истрагу поводом наводног намештања сусрета ПСЖ-Црвена звезда (6:1) у оквиру 2. кола групе „Ц“ УЕФА Лиге шампиона за сезону 2018/19 који је одигран на „Парку Принчева“ у Паризу 3. октобра 2018. године.

Поводом најновијих информација које су стигле из Француске јавности се обратио и генерални директор нашег клуба Звездан Терзић који је изјавио:

– „Драго ми је што се потврдило да је Црвена звезда велики бренд европског фудбала и да су било какве инсинуације на рачун нашег клуба неистините, на шта смо указивали све време. Овим је стигла потврда да смо потпуно безразложно гурнути у целу ту причу и није постојала ни основа за сумњу. Ово је велика победа Црвене звезде за част и углед нашег клуба, али фудбала. Као што се види – правда је спора, али достижна. Видећемо са нашим правним тимом који су следећи кораци“, рекао је Терзић.

Подсећамо, истрага је покренута јер је наводно један високи функционер београдског клуба покушао да уплати велику своту новца на пораз Црвене звезде од пет голова разлике.

Повезане вести

Leave a Comment