Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Кадети Црвене звезде на завршном турниру у Чачку

Финални турнир Триглав Кадетске лиге Србије стартује у петак 14. маја 2021. И трајаће током наредног викенда до недеље 16. маја.

Турнир на коме ће учествовати и кадети Црвене звезде се одржава у Чачку, у дворани „СЦ Младост крај Мораве“, а организатор је КК Борац који је такмичење у регуларном делу сезоне завршио на првом месту.

Уз домаћина Борац и Црвену звезду мтс, учесници завршног турнира су, СПД Раднички д.о.о., Динамик, Партизан НИС, Мега Сокербет, Стар и Мариноси.

Финални турнир играће се без присуства публике уз сво поштовање здравствених и протокола организације утакмица КСС.

У регуларном делу сезоне, екипа Црвене звезде заузела је треће место па ће се у првој четвртфиналној утакмици састати са вршњацима Меге. Тај меч на програму је у петак од 19.30 часова.

У осталим четвртфиналним дуелима састају се Борац- Маринос, Динамик – СПД Раднички, Партизан НИС – Стар.

Уколико успешно преброде прву препреку црвено-бели ће у суботу играти са победником четвртфиналног дуела Партизан – Стар.

КК Црвена звезда ће на завршном турниру у Чачку наступити у следећем саставу:

Филип Радаковић, Никола Топић, Владимир Павловић, Огњен Матовић, Лука Вудраговић, Лазар Гачић, Андрија Радојевић, Андрија Вуковић, Павле Мишић, Василије Дабић, Реља Радовановић, Богдан Лутовац, Ђорђе Марјанац. Тренер Слободан Клипа.

The post Кадети Црвене звезде на завршном турниру у Чачку appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment