Moja Crvena Zvezda
Архива

Vujadin Subotić ostaje na Malom Kalemegdanu

Vujadin Subotić do kraja sezone u crveno-belom

Jedan od najiskusnijih košarkaša Crvene zvezde, za koga se pre samo desetak dana pisalo da će sigurno napustiti naš klub, produžio je ugovor sa crveno-belima do kraja sezone.

Dvadesetdevetogodišnji Vujadin Subotić ostaće na Malom Kalemegdanu do kraja sezone i time pomoći mladim igračima i u domaćoj Super ligi. Subotić je pred susret 5. kola NLB lige protiv ekipe Zadra došao u Crvenu zvezdu po treći put i potpisao ugovor na dva meseca kako bi se nadomestili problemi prouzrokovani zabranom nastupa Džamara Janga i povredama Bakića i Drče. Tokom dosadašnje sezone 2010/11 u crveno-belom dresu nastupio je na devet susreta i prosečno igrao 16:43 minuta i postigao 4,2 poena. Najbolju partiju u dosadašnjoj sezoni prikazao je na poslednjem meču prvog dela šampionata u Pioniru protiv Zagreba kada je za gotovo 23 minuta na parketu postigao 9 poena, uz 3 skoka i 4 asistencije i ostvario indeks ispešnosti 14.

Treba podsetiti da će naš klub od narednog susreta sa češkim šampionom

Sava Lešić sa Novom 2011. godinom stekao pravo da nastupa za naš klub

Nimburkom biti jači i za Savu Lešića koji je početkom novembra 2010. pristupio našem klubu iz redova Partizana, ali zbog nastupanja za komšije u prva tri kola NLB-a, pravo da obuče crveno-beli dres stekao je tek 1. januara 2011.

Повезане вести