Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Путања којом ће се кретати Звездин бал на води

Спектакуларна прослава поводом освојене 32. титуле шампиона Србије заказана је за суботу 22. мај. Фудбалери Црвене звезде запловиће Савом од 19 часова и 30 минута, а главни део прославе одржаће се између Бранковог и Старог железничког моста.

Невероватна сезона је иза фудбалера Црвене звезде, одлични резултати постигнути су како у Европи, тако и у домаћем првенству које су црвено-бели завршили без пораза и оборили бројне рекорде. Још једна година остаће златним словима уписана у историји клуба, а постигнути резултати и уложен труд и напор наших првотимаца заслужили су спектакуларну прославу са до сада невиђеним ефектима на овим просторима каква и приличи клубу као што је Црвена звезда.

Црвено-бели ће у суботу запловити Савом, по изузетно лепом времену које се најављује, а сви они који се од 19 часова и 30 минута буду нашли на савамалској обали Саве уживаће у дуго припреманом спектаклу нашег клуба поводом освојене историјске 32. титуле првака државе.

Прослава је организована тако да се водило рачуна и о најситнијим детаљима, а клуб и играчи су се одлучили на овакав вид славља због тренутне епидемиолошке ситуације. Спектаклу ће присуствовати и омладинска селекција нашег клуба, а слика која том приликом буде формирана на реци биће прави одраз величине клуба какав је Црвена звезда.

The post Путања којом ће се кретати Звездин бал на води appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment