Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Они крећу у поход на трофеј Купа Србије…

Мање од сат времена остало је до почетка финалног сусрета Купа Србије за сезону 2020/21. Тензије полако расту, а сада је познато и који састав ће тренер Дејан Станковић извести на терен.

Како се и очекивало црвено-бели ће наступити у најјачем саставу. На голу ће бити капитен Милан Борјан. Бековске позиције покриваће Милан Гајић десно и Милан Родић лево. Пар централних бекова чиниће Немања Милуновић и Радован Панков. Задужен за кварење игре противника биће Секу Саного, а игру ће креирати Гелор Канга и Мирко Иванић. Позицију десног крила покриваће Ел Фарду Бен, а на супротној страни дејствоваће Александар Катаи. Најистуренији у нападу биће италијански интернационалац Дијего Фалћинели.

Из састава екипе јасно се види да тренер Дејан Станковић у офанзивној формацији жели и тражи једино победу. Време је дошло да се трофеј намењен победнику купа Србије врати у витрине на стадиону „Рајко Митић“…

Састав ФК Црвена звезда: М. Борјан, М. Гајић, Н. Милуновић, Р. Панков, М. Родић, С. Саного, Г. Канга, М. Иванић, Е. Ф. Бен, А. Катаи, Д. Фалћинели.

Повезане вести

3 comments

Delije Sever Ns мај 26, 2021 at 00:09

Ugasite odma portal i nemoj da se brukate više…sad kad armija Delija slavi duplu krunu posle mnogo godina i neko bi hteo da ostavi komentar i prokomentariše dešavanja sa utakmice vas nigde nema.Nemojte se brukati više kad ste nikakvi i neprofesionalni!

Reply
BokiBgd мај 25, 2021 at 21:17

Kakve su ovo izmene? O čemu se ovde radi?

Reply
Delije Sever Ns мај 25, 2021 at 21:06

Pišem na kraju utakmice komentar tj čekamo početak produžetka.Definitivno naš fudbal je umro i nemamu spasa.Ovo je lakrdija,jadno i bedno od obe ekipe.Kad je plata u srbiji 40,50 hiljada dinara ovi zarađuju mesečno po 30,40,50 hiljada eura…za šta su ti igrači toliko plaćeni!Zar je to realno u Srbiji!Kome bre oni mažu oči!Jebo ih onaj ko im daje tolike pare!Dok Srbija se bori da preživi ovi naduvani igrači zarađuju mesečno jedan stan a nemogu šansu da stvore.Fuj bre bagro jedna predplaćena a toliki igrači sa tolikim platama nemogu šansu da stvore tj nemogu da potrče.Naš kao najbolji igrač Katai traži izmenu u 70min.E moja Zvezdo lako je igrati u B.palanci,Gajdobri,Surdulici kad ti ovaj i ovakav Partizan nemožeš da pobediš.Zvezdo stidi se!Možda sam previše emotivan ali ovo je realnost Srbije i našeg fudbala.Bruka teška.

Reply

Leave a Comment