Moja Crvena Zvezda
Регионална лигаРукомет

Нови пораз рукометаша

Рукометаши Црвене звезде поражени су у 14. колу СЕХА лиге од екипе Борца у Бањалуци, 35:25 (16:14).

Наши момци су боље отворили утакмицу и у 9. минуту су имали предност од три гола (4:1). Међутим, Борац се брзо буди, те у 13. минуту долази до изједначења (6:6), да би у 17. минуту по први пут дошао до предности (9:8).

До краја првог полувремена су своју предност повећали за још један гол, па се на одмор отишло са 16:14. Друго полувреме потпуно протиче у знаку домаће екипе, па је у 44. минуту резултат био 25:16. До краја утакмице, играчи Борца су чували предност до коначних 35:25.

Код Борца најефикаснији су били Панић и Мандић са по 5 голова, док су Пушица са 5 и Докић са 4 гола били најефикаснији код Црвене звезде.

Повезане вести

4 comments

Delija Brate феб 16, 2012 at 00:36

Bićemo dobri ako ostani ovi igrači duže virijeme.Daju svaku utakmicu sve od sebe.

Reply
Alex Krycek феб 16, 2012 at 01:07

Што је најгоре, неће остати дуже време…чим осете да се могу узети минималне паре за њих, продају их…

Reply
БојанБЛ феб 15, 2012 at 23:39

У праву си Докторе, ови момци или да боље кажем младићи се труде колико знају и могу. И вјерујем да су сви остварени резултати (иако све сами порази) њихов максимум и да код њих нема празног хода или скривених снага. Оно што је видљиво је недостатак искуства. Упадну у црне минуте и упусте се у јурњаву са противником, брзоплето шутирају и играју без идеје. И вечерас су се тако понашали. Понекад је потребно смирити лопту, успавати противника, па чак и одиграти пасиван напад. Тренутно, имају снаге за 25 минута. Даље, и физички су инфериорнији од противника. Сада се тек осјете НЕреалне амбиције остварења квалитетног резултата по сваку цијену. Направљена је инстант екипа, али то није и не може бити ЦРВЕНА ЗВЕЗДА. Отишли су понајбољи играчи, а доведена је гарда од десетак новајлија која није могла да се уигра за тако кратко вријеме, а нису могле ни да се редовно исплаћују обавезе из уговора. И прије почетка Сеха лиге сумњао сам у квалитетне резултате, чак сам и писао о томе, али многи су ме прозивали, критиковали и лупали ми минусе. Оно што требају људи који руководе клубом да извуку као поуку је стварање тима из сопствене базе. Само на тај начин ћемо се вратити на стазу успјеха којом смо некада корачали. У супротном, таворићемо у блату дуго, дуго, дуго година.

Reply
Doctor феб 15, 2012 at 22:48

И СВИ ОВИ ПРАЗИ НИСУ МЕРИЛО НАШЕ ЉУБАВИ!!! Ови млади момци што сада наступају за РК Ц. Звезду стварно давају све од себе, ко их прати зна, надам се да ће ово са подмлађивањем екипе упалити! Просек година је око 20… А и даље стојим иза ПРУНА који се труди да опорави ЗВЕЗДУ!

Reply

Leave a Comment