Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеРегионална лига

Кешељ: „Суђење је било скандалозно“

Некадашњи кошаркаш Црвене звезде, а сада потпредседник клуба са Малог Калемегдана Марко Кешељ и после две проспаване ноћи не може да се реши горчине изазваном суђењем на мечевима црвено-белих и Будућности у Подгорици.

Кешељ, који је у каријери одиграо много тешких и напетих мечева, посебно у Грчкој, каже за Курир да је утисак из Мораче много гори од оног кога имају они који су посматрали дуеле преко малих екрана.

– „Ми смо доста анализирали те утакмице и ја не желим да се бавим неким другим стварима. Верујем да су чак и они који су посматрали мечеве преко малих екрана видели колико је суђење било скандалозно. Мислим да је то права реч, а верујте да је утисак много јачи када сте у хали и близу дешавања на паркету“ – прича Кешељ за „Курир“ и додаје:

– „Судије су нон-стоп, приликом сваког трчања по терену, гледале семафор са очигледном намером да утичу на резултат. Једна су ствар грешке, оне могу да се догоде свакоме, али овде није реч о томе, имали сте хиљаду детаља који јасно показају да се ради о тендециозном суђењу. Податак да једна екипа постигне готово половину поена са линије слободних бацања је заиста нешто што се ретко среће, посебно не у тако важним утакмицама као што су ове из финалне серије. Ми смо очекивали да суђење буде исто као у Београду, али је невероватно да је чак на другој утакмици у Подгорици било горе од оног у првој.“

Функционер Звезде верује да ће у петак оба тима имати нормалне услове за игру:

– „Ово су најмање заслужили момци који играју и приказују одличну кошарку. Зато што то нема везе са спортом. Очекујем да у петом мечу буде уједначен критеријум, да се ово такмичење заврши на спортски начин како доликује.“

Повезане вести

Leave a Comment