Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеСаопштења

Удружење судија АБА лиге не постоји. Још једна смицалица Драгана Бокана

КК Црвена звезда срамно писмо фантомског удружења судија АБА лиге види као још једну потврду да је све што наводимо претходних дана након срамних пљачки у Подгорици – истина.

Како би јавност схватила са каквим бесмисленим проблемима и опструкцијама се суочавамо као клуб по правилу сваки пут када покренемо питање нерегуларности и неправилности у АБА лиги, довољно је да наведемо да ово удружење судија основано у Београду, са седиштем у Подгорици, води извесни Ранко Шћепановић који је својевремно током 90-тих година прошлог века избачен са листе судија због бројних махинација, од стране легендарног комесара Радомира Шапера!

Ово лицемерно писмо фантомског удружења „касни“ најмање 3 дана, односно зачуђени смо да ово непризнато удружење које не зна ни ко је комесар задужен за безбедност, није моралисало и хитно реаговало након крађе коју је видео цео регион а и шире, али се и искрено забринуло за квалитет суђења којим се деценијама стицани углед судија са ових простора „крчми“ готово по правилу сваке године на утакмицама финала АБА лиге у Подгорици?

Ако су заиста удружење судија АБА лиге (а нису), онда би добро знали које оцене су судије добиле након треће утакмице (незадовољавајуће) и четврте (негативне) финалне серије!

Коначно, као клуб питамо се шта жели ова група „грађана“, неповезана са лигом која незаконито покушава да утиче на рад АБА лиге?

КК Црвена звезда бори се од оснивања лиге за то да судије у такмичењу буду сервис лиге и клубова који су власници лиге, а не фактор одлучивања и камен спотицања.

За крај, нашем клубу потпуно је јасно да иза овог бесмисленог писма и „бриге“ непостојећег удружења стоје његов неформални лидер Матеј Болтаузер који би да се пита за све и свашта у лиги (осим што директно утиче на резултате утакмица својим неделима), и Драган Бокан који одавно живи у илузији да се кошарка у региону игра само због њега!

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

Leave a Comment