Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Хордову, Радојковићу и Недовићу поверена мајсторица финала АБА лиге

Дошло је доба да мајсторицу финала суде “другопозивци”. Због преклапања са Фајнал фором Евролиге, где су делегирана четири арбитра из АБА лиге, у борби за титулу регионалног такмичења судиће Томислав Хордов, Јосип Радојковић и Милан Недовић.

Можда је неко очекивао Илију Белошевића, с обзиром на његов статус и рејтинг. Ипак, јасно је да то није долазило у обзир пошто је из Београда.

Што се делегиране тројке тиче, занимљиво је да ове сезоне ниједном није судила заједно, а Хордов и Радојковић су делили правду на три меча лигашког дела: Партизан – Цедевита Олимпија, Црвена звезда – Будућност (65:67) и Цедевита Олимпија – Црвена звезда (72:89).

У плеј-офу је до сада Томислав Хордов судио полуфинални дуел Игокеа – Црвена звезда (81:68) и у првом мечу финалне серије, у којем је Звезда победила Будућност (82:78). Јосип Радојковић је делио правду у другом дуелу полуфинала Морнар – Будућност (81:92), док је Милан Недовић судио други финални дуел у којем су црвено-бели славили са 85:79.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/drugopozivci-bez-belosevica-odredjene-sudije-za-majstoricu-finala-aba-lige-284405/?fbclid=IwAR0KLVolJEMcF8m5wXaqWN08x5CGQN2Cxj_-W1kR4aUvnbq6TWOCV0e8tYM

Повезане вести

Leave a Comment