Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Учлани се у Звезду у поштама Србије и Српске

Фудбалски клуб Црвена звезда има одличну вест за све заљубљенике у црвено-беле боје! Навијачи нашег клуба ће од сад чланску карту вољеног клуба моћи да обезбеде и у поштама Србије и Републике Српске и званично постану део звездашке породице.

Црвена звезде је безброј пута показала да мисли на навијаче који представљају најзначајнију подршку нашег клуба. Овога пута Фудбалски клуб Црвена звезда је започео сарадњу са поштама у циљу олакшавања учлањења. Свесни чињенице да наш клуб велики број навијача има у готово свим градовима Србије, али и Републике Српске одлучили смо да нашој највећој подршци олакшамо пут до чланске карте и омогућимо да у свом месту постану део Црвене звезде.

Заљубљеници у црвено-беле боје су до сада имали прилику да чласку карту обезбеде доласком на стадион „Рајко Митић“ где се налази Сервис за чланство, али и путем онлине платформе. Како бисмо унапредили систем чланства, омогућили нашим навијачима да на најједноставнији могући начин дођу до чланске карте, али и у што краћем временском року стигнемо до циља од 50 хиљада активних чланова одлучили смо се на нову сарадњу.

Навијачи Црвене звезде плаћањем годишње чланарине директно помажу функционисање клуба, а један од доказа је аутобус који је купљен за потребе Омладинске школе од новца који је обезбеђен од плаћања чланарине. Осим директне помоћи клубу, чланска карта омогућава и многе погодности као што су попуст у Ред Стар шопу, али и предност у куповини карата за европске утакмице.

Учлани се и буди део Звезде!

The post Учлани се у Звезду у поштама Србије и Српске appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

Aleksandar Andelić мај 31, 2021 at 01:09

KAKO mi iz Republike Srpske da se učlanimo

Reply
Aleksandar 89 мај 31, 2021 at 11:59

Aleksandar Andelic ja ne znam da li mogu da se uclanim u postu kod mene u Selu.

Reply
Gogi мај 31, 2021 at 20:06

Aleksandre pitaj oni ce da ti kazu sigurno imaju neki dogovor sa nasim FK i postom Srbije. Mozda moze u svakoj posti a mozda su neka odredjena mesta,pozz…

Reply
Aleksandar 89 јун 1, 2021 at 00:04

Gogi ok hvala na obavestenju taman idem ujutru u postu.

Reply
Gogi мај 31, 2021 at 20:05

Pa pise u postama RS, raspitaj se u najblizoj posti oni bi trebali da znaju…

Reply

Leave a Comment