Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

„MaxBet sport“: Звезда враћа Радуловића

У јануару је Црвена звезда одлучила да Андрију Радуловића пошаље на позајмицу у Графичар. Ипак, две стране нису постигле договор и везиста је прекомандован у омладински тим где није играо због мононуклеозе.

Фудбалски бисер који се нашао на мети клубова из Европе, полако се опоравља и чека у Котору дозволу за повратак на терен. Како сазнаје „MaxBet sport“, клуб је близу одлуке да везисту врати у најбољи тим под палицу тренера Дејана Станковића.

Остаје да се до почетка припрема све утаначи, а црвено-бели хоће да покажу да имају озбиљан план и спремиће продузетак уговора. Садашњи је валидан до јуна 2022. године.

После одличних партија у омладинској Лиги шампиона Радуловић је уписао неколико наступа у првом тиму, а биће му потребан континуитет да у будућности буде још више цењен на европском тржишту. Конкуренција за место бонус играча биће веома јака…

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-vraca-otpisanog-bonus-igraca-nudi-mu-novi-ugovor-285381/?fbclid=IwAR0DzCoFEG5hmcVXM17W9gJe-hrMKzAW-UnPlqudsZBsx77DBjbQ0oDBHog

Повезане вести

Leave a Comment