Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Попуст за чланове ФК Црвена звезда у Цептеру

У току овог месеца чланове црвено-беле породице очекују бројна изненађења. Црвена звезда је кроз сарадњу са компанијом „Цептер интернатионал“ обезбедила попуст до 20 посто за све који имају чланску карту нашег клуба.

Сарадња Црвене звезде са овом реномираном фирмом траје већ пет година, а настављена је крајем маја потписивањем новог уговора. Посебно нам је задовољство што смо нашим члановима омогућили значајне привилегије.

Компанија „Цептер“ ће свим навијачима нашег клуба обезбедити попуст до 20 посто на све производе, а чланови ће то моћи да остваре у Цептеровим шоповима у Београду, уз показану чланску карту.

Сви заинтересовани могу се учланити сваког радног дана од 9 до 17 часова у Сервису за чланство Црвене звезде. Посвећено особље овог сервиса доступно је члановима у сваком тренутку и они су ту да помогну по било ком питању везаном за клуб. Просторије Сервиса за чланство налазе се на западној трибини стадиона, улаз поред музеја.

Радно време сервиса је од понедељка до петка од 9 до 17 часова. Цена чланства износи 1200 динара и сви могу постати део Црвене звезде и остварити велики број погодности.

Током идућих недеља наше чланове очекује још занимљивих информација, тако да ако још нисте, постаните што пре део Црвене звезде.

The post Попуст за чланове ФК Црвена звезда у Цептеру appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment