Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеТрансфери

Богдан Ђурђић ново појачање Ватерполо клуба Црвена звезда

Ватерполо клуб Црвена звезда је после Стефана Пјешивца добила још једно појачање за нову сезону, а капицу црвено-белих носиће још један репрезентативац Црне Горе, Богдан Ђурђић.

Некадашњи ватерполиста Будве рођен је 1996. године, а претходне четири сезоне је провео у француском Марсељу, са којим је освојио дуплу круну и учествовао је на финалном турниру Лиге шампиона у Београду. Ђурђић је са француском екипом 2019. године освојио Куп Европе и у том такмичењу је био веома расположен, пошто је на 12 мечева постигао 30 голова. У капици Марсеља одиграо је и 25 утакмица у Лиги шампиона и био је стрелац 27 голова.

Стандардни је репрезентативац Црне Горе, за коју је наступао на претходна два Европска првенства, у Барселони 2018. и Будимпешти 2020. године. Пре Ђурђића, за Звезду је потписао бивши центар Шпандауа, Стефан Пјешивац, који ће вероватно заменити јапанског центра Јусукеа Шимицуа, а очекује да Црвена звезда доведе још неколико појачања, како би могла да парира Новом Београду и Радничком.

(извор/фото: vaterpolovesti.com)

Повезане вести

Leave a Comment