Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЗвездаши широм светаКошаркаНајновијеТрансфери

Стефан Јовић говорио о повратку на Мали Калемегдан

Иако кошаркашка сезона још увек није окончана пошто је остало да се у наредној утакмици, максимално две, добије нови шампион Србије, већ сада су започеле приче око предстојећег прелазног рока. Као и у неколико претходних лета као једно од појачања КК Црвена звезда мтс помиње се некадашњи играч нашег клуба Стефан Јовић који је претходну сезону провео у руском Химкију, а сада као слободан играч може да бира наредну дестинацију на кошаркашкој мапи Европе.

Тридесетогодишњи Нишлија говорио је за портал „sportjuga.rs“ о свим актуелним кошаркашким темама, а када је реч о евентуалном повртку на Мали КАлемегдан Јовић је рекао:

– „Све што се прича по медијима је далеко од истине, мене свако лето повезују са Звездом. Лично сам био пре пар дана у Београду, али је разлог био снимање рекламе за Кошаркашки савез Србије. Нисам имао контакт ни са једним клубом, тако да све што се пише по медијима није тачно. Очекујем да се питање мог статуса решава од 15. јуна и да ће до краја јула бити решено.“

Иначе Стефан Јовић је током досадашње каријере поред нашег клуба наступао за краљевачку Слогу, Раднички из Крагујевца, Бајерн из Минхена и руски Химки. Део Црвене звезде Јовић је био три сезоне од 2014. до 2017. године и у том периоду забележио је 193 наступа у црвено-белом дресу и постигао 1.207 поена. Као члан екипе са Малог Калемегдана освојио је три прстена АБА лиге (2015, 2016. и 2017.), три титуле шампиона Србије (2015, 2016. и 2017.) и ва трофеја у намењена победнику Купа Радивоја Кораћа 2015. и 2017. године.

Повезане вести

Leave a Comment