Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„MaxBet sport“: Звезда заинтересована за нападача Бристол Ситија

Како преноси портал „MaxBet sport“ на скенеру спортског сектора нашег фудбалског куба налази се нападач енглеског Бристол Ситија Фамара Диједиу. Фудбалеру који је за националну селекцију Сенегала одиграо десет мечева и био стрелац пет погодака 30. јуна истиче уговор са чланом енглеског Чемпионшипа и постаје слободан играч.

Диједиу је рођен 15. децембра 1992. године у сенегалском Сент-Луису. Целокупну досадашу играчку каријеру провео је у француским клубовима, а највећи траг оставио је у екипама Ајачија за коју је на 33 меча био стрелац 13 погодака и у екипи Клемонта за коју је на 50 мечева постигао 23 гола. Француску је напустио 2017. године када је у трансферу вредном 6 милиона евра постао члан енглеског Бристол Ситија за који је током четири године одиграо 154 меча и био стрелац 46 погодака.

Како се сазнаје за услуге сенегалског фудбалера интересовање су показали и поједини турски клубови, а највећу жељу да га види у својим редовима тренутно има екипа Малатије.

Остаје нам да сачекамо и видимо да ли и у овој трансфер причи има истине и да ли на стадиону „Рајко Митић“ уопште разматрају ангажовање сенегалског нападача.

Повезане вести

Leave a Comment