Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Бурне реакције „Варвара“ на прелазак Николе Ивановића у Црвену звезду

Велику буру одушевљења у звездашкој јавности изазвао је долазак фантастичног кошаркаша подгоричке Будућности Николе Ивановића у редове клуба са Малог Калемегдана. Да подсетимо, Ивановић је данас званично потписао двогодишњи уговор са Црвеном звездом мтс као слободан играч и сигурни смо да ће у сезони пред нама бити једна од узданица тренера Дејана Радоњића чија је Ивановић био велика жеља.

Међутим, потпуно је јасно да овакви трансфери са друге стране изазивају и негативне реакције. Тако је након потврде пресељења Ивановића у Београд, подгоричка навијачка група „Варвари“ прекречила мурал који је некадашњи кошаркаш Будућности имао у главном граду Црне Горе. Овај мурал Ивановић је добио 2018. године након што је Будућност у финалу плеј-офа АБА лиге савладала Црвену звезду, а налазио се на згради у којој је Ивановић одрастао и где је начинио и прве кошаркашке кораке.

Уз наведено, навијачи Будућности по друштвеним мрежама не бирају речи којима вређају свог дојучерашњег идола.

Прекречен мурал Николи Ивановићу у Подгорици

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јун 18, 2021 at 22:49

SVAKAKO BOLJI OD HOLA .I SAMO PROTIV ZVEZDE IGRAO KAO U TRANSU..DRAGO MI JE STO ZADAO UDARAC MILOGORSKIM USTAŠAMA PRELASKOM KOD NAS

Reply

Leave a Comment