Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Само што је продужио уговор стигла понуда из Португала

Само дан након што је продужио уговор са црвено-белим фудбалским колективом до 2023. године дефанзивцу наше екипе Срђану Бабићу стигла је понуда из Португала. Добро је позната чињеница да је Бабић претходну сезону провео у португалском Фамаликау као позајмљени играч и да је пружио запажене партије којима је привукао пажњу и екипе Браге, али до договора између Црвене звезде и Браге није дошло.

Овога пута понуда на стадион „Рајко Митић“ стигла је из екипе Виторије Гимараеш која је била спремна да нашем клубу плати 600.000 евра и 50% од наредног трансфера. Међутим, све наведено није задовољило руководсто Црвене звезде пошто се сматра да би у овом моменту далеко већу корист наш клуб имао са Бабићем на терену пошто је пројектован да чини главну дефанзивну линију испред Милана Борјана заједно са новопридошлим аустријским репрезентативцем Александром Драговићем.

У сваком случају Бабић остаје фудбалер нашег клуба и готово је већ сада извесно да ће наредну сезону провести на стадиону „Рајко Митић“.

Повезане вести

Leave a Comment