Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновијеРепрезентација

Четворица младих кошаркаша Звезде у кадетској репрезентацији Србије

Кадетска кошаркашка репрезентација Србије окупиће се 5. јула у Београду и започети припреме за ФИБА Челенџер који ће се од 16. до 21. августа одржати у Новом Саду.

Селектор кадетске репрезентације Србије Драгољуб Аврамовић позвао је укупно 18 младих кошаркаша под националну заставу, а међу њима место су нашла и четворица кошаркаша Црвене звезде мтс. У питању су Никола Топић, Лазар Гачић, Павле Мишић и Мирослав Богдановић.

Током припрема млади српски кошаркаши одиграће и велики број припремних сусрета. У плану су по два меча са селекцијама Русије (15. и 16. јула), Словеније (20. и 21. јула) и Црне Горе (23. и 24. јула). Првох и другог дана августа поново ће одиграти два сусрета са вршњацима Црне Горе, али овога пута у Тивту. Последњи припремни сусрет заказан је за 8. август када ће у нишкој хали „Чаир“ дочекати репрезентацију Северне Македоније.

Иначе на ФИБА Челенџеру у Новом Саду поред репрезентације Србије учествују и одговарајуће селекције Турске, Израела, Словеније, Чешке Републике и Белгије.

Повезане вести

Leave a Comment