Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„MaxBet sport“: Стиже Роналдо из Румуније

“Бомба” стиже из Румуније. Тачније из ГАЗ Метана. Црвена звезда купује везисту овог клуба. Реч је о 24-годишњем румунском везисти.

Портал “GSP” из Румуније актвириао је “бомбу”. Румунски Роналдо Деакону требало би да буде нови фудбалер Црвене звезде. Све би било веома сумњиво да у тексту нема саме изјаве фудбалера.

– „Позвао ме је у петак председник клуба Валентин Јорданеску и рекао да је добио понуду Црвене звезде. Такође, обавестио да су се клубови договорили и да предстоји да уговорим личне услове са клубом из Београда“, рекао је Роналдо и додао:

– „Одговорио сам председнику Јорданеску да ако понуда Звезде није адекватна за клуб и мене нећу отићи. Срећан сам у Медиасу.“

Роналдо Деакону је фудбалер везног реда, има 24 године и добру сезону иза себе. На 39 утакмица у свим такмичењима је постигао 11 голова уз 14 асистенција. Вредност по “Трансфермакеру” му је 900 хиљада евра.

Сад остаје да се огласи Црвена звезда. Да ли румунски Роналдо долази или је ово само начин Румуна да играчу подигну цену…

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/stize-ronaldo-iz-rumunije-pozvao-me-je-predsednik-kluba-i-rekao-da-se-dogovorio-sa-zvezdom-video-290787/?fbclid=IwAR24rEoclhev-0ZC0QxuDpH4hidp8I1kE6qmY-ZuKwkl1jzVhP57taLcAwQ

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јун 27, 2021 at 20:00

OVAJ ĆE DA NAS USREĆI..VIDIM DA MILIONSKO POJAČANJE FALKO NIJE U PRVOM PLANU A O BAKAPRASETU I DA NE PRIČAM..A DOLAZI OVAJ KOJI JE SMEŠAN ZA FALKA..KOJA JE TO MULJAČINA?

Reply

Leave a Comment