Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда и „Моцарт“ доделили опрему Орјену

Црвена звезда је у сарадњи са компанијом „Моцарт“, а све у оквиру акције „Нови дресови за нове шампионе“ доделила први комплет опреме. Срећни добитник је био ФК Орјену из Зеленике. Момци из Херцег Новог су учланинили највише чланова у овој акцији за мај, а Звездина експедиција која се спрема за велики Звездин караван је свратила до Херцег Новог и уручила Орјену дресове.

Акција је одржана на стадиону „Опачица“ уз присуствовао великог броја малишана који су били одушевљени догађајем.

У долини планине Орјен, на травнатом терену постављен је банер испред кога су стајали пехари Купа шампиона, првенства и Купа Србије, са којима су могли да се сликају сви који су то желели. Херцег Нови је позната звездашка средина, те смо поносни због организације овог догађаја који је испраћен великим одзивом малишана који су уживали у сликању са трофејим.

Домаћини су сјајно угостили Звездину екипу, која се потрудила да им узврати правим доживљајем и фотографисањем са најзначајнијим трофејима у нашем музеју,

Представник клуба Душан Павловић се присетио најславнијих тренутака када је уживо у Барију посматрао финале Купа шампиона.

Преко 35 година сам навијач Црвене звезде. Имао сам ту срећу да 1991. године гледам читав циклус Купа европских шампиона, од Грасхоперса, па све до финала у Барију, где сам био са преко 600 Новљана и укупно 20.000 „Делија“. То је био најлепши дан у мом животу. Нажалост у Токио нисмо могли да идемо, јер почео рат у Југославији. Успомене на тај период су и даље јаке – истакао је Павловић.

Он се осврнуо и на то колико су значајне овакве акције.

Ово није први пут да Звезда долази у наш регион. Био сам у Игалу пре 12 година у организацији једног сличног догађаја. Сећам се утакмица када је Црвена звезда гостовала у Херцег Новом 1977. и 1984.године и што је опет ту. Задовољан сам што је у овим временима короне и свега што нас је снашло, Звездина експедиција дошла у Херцег Нови да обрадује децу и нас старије – закључио је Павловић.

The post Звезда и Моцарт доделили опрему Орјену appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment