Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

„MaxBet sport“: Павков у тефтеру аустријског великана

Црвена звезда је победила ГАК из Граца са убедљивих 4:0, а победу црвено-белих гледали су скаути клубова из Аустрије и Немачке. Појединци су се нашли у тефтерима.

Била је то лагана победа изабраника Дејана Станковића у којој су бриљирали у првом полувремену Александар Катаи, Мирко Иванић, Милан Павков и Милан Родић, док су у другом црвено-бели играли по нотама Гелора Канге и Ел Фардуа Бена. Све то пратили су скаути клубова из две Бундеслиге – аустријска и немачке.

Како „MaxBet sport“ незванично сазнаје, у тефтеру бечког великана Рапида нашао се Милан Павков. Горостасни нападач је постигао трећи гол за црвено-беле, а нашао се у још неколико добрих шанси. То је било довољно да се момак из Бегеча нађе на листи занимљивих играча клуба у ком већ наступа један бивши члан Црвене звезде Филип Стојковић.

Сада је велико питање може ли вицешампион Аустрије да издвоји новац који управа Црвене звезде тражи за Милана Павкова. То је минимум 1,5 милиона евра, пошто део колача иде Радничком из Ниша. Нема сумње да ће се момак из Бегеча наћи под присмотром скаута Рапида и у наредним мечевима против Ариса и Штурма из Граца.

Подсетимо, Црвена звезда је у потрази за новом “деветком”, реч је о странцу, а листа потенцијалних појачања је већа…

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/veliki-broj-skauta-u-okolini-graca-pavkov-zavrsio-u-tefteru-velikana-291216/?fbclid=IwAR3sNcI2MUyCIQZO5_1D41JrRvnBEq0g36nwf-BHvyncIL35kzA5TLQBgaU

Повезане вести

Leave a Comment