Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Бабић: „Знам своје задатке“

Црвена звезда је савладала Арис са 2:1 у другој контролној утакмици, а стрелац првог гола штопер Срђан Бабић истакао је да зна који су његови задаци.

– За мене овде нема ничег новог јер сам три године био овде. Знам како функционишу Мистер и стручни штаб, као и клуб у целини. Немам период прилагођавања, знам који су ми задаци – рекао је Бабић.

Високи штопер је нагласио због чега је битно да се припреме одраде на квалитетан начин.

– Зато оволико радимо, како би нам било после лакше и да уђемо у првенство и квалификације за Лигу шампиона на прави начин. Показали смо против Ариса, да хоћемо да играмо фудбал, да хоћемо да имамо висок проценат поседа лопте и да тако долазимо до шанси за гол. Нема алибија, али припреме су још увек у току, ноге су „тешке“  и мислим да ће све још боље изгледати из утакмице у утакмицу.

Бабић је објаснио да је по њему најважнији аспекат припрема уигравање, а да су победе додатна сатисфакција.

– Свака утакмица значи за самопоуздање, поготово када се добије у овако високом ритму и интензитету. Мислим да је на припремним мечевима није најважнији резултат, већ да се што боље уиграмо и спремимо, али је и резултат додатни плус на све то. Арис је једна квалитетна, организована екипа која није случајно у врху грчког фудбала, али смо се поставили на прави начин.

Бањалучанин је назначио и колико му значе савети и похвале од тренера и стручног штаба,

– Знам који су ми задаци и шта треба да радим. Све што добијем као савет од Мистера и стручног штаба се трудим да на терену применим. Мислим да ће све боље изгледати како време буде одмицало. Наравно, значе ми похвале на плану самопоуздања и само треба овако да наставимо сви заједно – подвукао је Бабић.

The post Бабић: Знам своје задатке appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment