Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Акценат на транзицији на поподневном тренингу

Црвена звезда наставља припреме у устаљеном ритму, а поподневни тренинг црвено-белих отпочео је нешто пре 18 часова.

Наши фудбалери тренинг су започели активацијом, а након тога стручни штаб је припремио полигон за наше фудбалере, како би се загрејали, а задатак им је био да увежбавају вођење лопте кроз препреке, пас игру и скок игру.

Након завршетка првог сегмента, само минут је био потребан нашем стручном штабу да се терен очисти и врати у првобитно стање. Затим су се наши првотимци поделили у две групе. Несвојствен призор на једној половини терена. Голови су били један наспрам другог, али овог пута положени на земљу, уз две екипе које су били састављене од три играча – двојицу голмана и једног џокера.

Одиграла се интересантна партија у којој су наши фудбалери имали задатак да са што мање додира затресу мрежу. Смењивали су се наизменично у овој игри, а на другом делу терена подељени су у три групе – беле, зелене и црвене. Увежбавали су транзицију и одузимање лопте и њен што бржи пренос.

Завршетак тренинга у последњих 20 минута, обележила је игра на два гола. Играчи су поново подељени у групе. Голови су изнети, па су тако на скраћеном терену одиграли партију наши момци. Било је укупно три групе од по четири члана. Имали смо прилику да видимо борбу за сваку лопту, мноштво лепих потеза и голова које очекујемо да наши играчи прикажу сутра на терену.

У тренутку када је тренер Дејан Станковић означио крај тренинга уз осмехе олакшања су црвено-бели завршили данашњи рад и упутили се на одмор како би сутра били потпуно спремни за нове изазове.

Црвена звезда сутра игра трећу пријатељску утакмицу, а противник ће бити румунски Арђеш.

The post Акценат на транзицији на поподневном тренингу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment