Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Иванић: „Јако од старта пред пуном Мараканом“

Црвена звезда је одрадила припреме у Аустрији, а целокупно што је урађено сумирао је Мирко Иванић.

Навикли смо се на читав ритам, ово су нам четврте припреме заредом. Тренинзи су били веома тешки, али имамо циљ, да уђемо у Лигу шампиона или барем Лигу Европе. Зато смо и тренирали тако, све је усклађено са тим и ка томе идемо – рекао је Иванић.

Звездин Бачванин је прокоментарисао припремни период.

– Такав је план и програм. Стручни штаб је ту већ годину дана и постоји обострано поверење. Волели бисмо да смо имали више лопту у ногама, али смо свесни да је такав период. Да се спремамо за оно што нас очекује.

Иванић је истакао да резултат није најважнији у припремној фази.

– Дефинитивно резултат није приоритет на припремним утакмицама. Важније нам је да урадимо оно што смо замислили на тренинзима и да то спроведемо, па резултат дође као задовољство и награда. Али сада није био у првом плану.

Наша „четворка“ је нагласила да у сваку сезону улази са клупским, али и личним циљевима.

– Сваку полусезону поставим неке личне циљеве. Ове је то пласман у Лигу шампиона, пошто прошле године нисмо успели. Желим да дам допринос и трудићу се да будем ефикасан као и прошле године.

Иванић је подвукао да му много значи подршка симпатизера црвено-белих и да је срећан због њиховог повратка на трибине.

Подршка навијача значи као награда и стимуланс за даљи рад. Сада сам у таквом стању да похвале тако посматрам. Драго ми је што се публика враћа на стадион јер фудбал није исти без њих и једва чекам тај тренутак – закључио је Иванић.

The post Иванић: Јако од старта пред пуном Мараканом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment