Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Гајић: Почетак против Војводине на највишем нивоу

Црвено-бели су завршили са припремама у Штегерсбаху. Радило се веома високим интензитетом, а своје виђење припремне фазе дао је Милан Гајић.

Почетак су пратиле „тешке ноге“, што је стандардне за сваке припреме. Из дана у дан смо подизали ниво форме, а то су посебно показали тестови издржљивости који су били много бољи него на Кипру. Припремне утакмице су важне због уигравања, а добри резултати подижу тимски дух, тако да сам генерално јако задовољан припремним периодом – рекао је Гајић.

Десни бек црвено-белих је истакао да је предуслов за успехе рад на тренинзима.

– Имали смо пре припрема најдужи одмор до сада. Одрадили смо лични програм који су нам дали за време паузе, тако да смо од старта ушли у један паклени ритам. Професионалци смо и навикли смо на то. Око тактике и техничких ствари, као и физичких и вежби снаге, радили смо мање више исте ствари. Добро познавање саиграча, разумевање у игри и препознавање ситуација, све то почиње од квалитетног рада на тренингу.

Гајић је изразио очекивања да ће публика доћи у што већем броју на премијеру против Војводине.

Почетак првенства треба да дочекамо на највишем могућем нивоу. Очекујем да ће навијачи доћи у што већем броју, максималном дозвољеном. Знам да су они били уз нас претходне сезоне иако нису били физички присутни. Ово ће бити добра прилика да забележимо победу и прославимо је са навијачима – подвукао је момак рођен у Вуковару.

 

Повезане вести

1 comment

Srba јул 11, 2021 at 21:01

Gajića i Gobeljića ne mogu više da gledam! DESNOG BEKA normalnog dovedite i još jednog levog!

Reply

Leave a Comment