Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiБоксВажноНајновијеОстало

Црвена звезда је у финалу плеј-офа!

Боксери Црвене звезде играће у финалу плеј-офа Суперлиге Србије, пошто је Наисус одустао од мајсторице полуфиналне серије.

Црвено-бели су у првом мечу полуфинала, одржаном у Београду, тријумфовали са 14:8, да би потом изгубили у реваншу у Нишу истим резултатом. Тактичком одлуком нашег стручног штаба у Ниш је отишла подмлађена екипа у некомплетном саставу, планирајући да се додатно одморе и припреме наши боксери за одлучујући меч.

Ипак, згуснут распоред и неадекватна брига о здрављу свих боксера челника Суперлиге довели су до тога да Наисус одустане од даље борбе. Нишлије нису у могућности да комплетирају екипу због бројних повреда њихових боксера и из тог разлога су предали меч и упутили честитке Црвеној звезди.

Боксерски клуб Црвена звезда се захваљује Наисусу на искреним честиткама и жели пуно успеха у будућем раду и да се наредне године наше две екипе састану у финалу.

Боксери Црвене звезде ће у финалу плеј-офа одмерити снаге са Сомбором који је у другом полуфиналном дуелу са две победе савладао београдски Раднички.

The post Црвена звезда је у финалу плеј-офа! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment