Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ко жели на стадион у петак мора да испоштује два правила…

У петак 16. јула стартује нова сезона у Супер лиги Србије, а дерби се од 20 часова игра на стадиону “Рајко Митић” где ће копља да укрсте Црвена звезда и Војводина. После годину и месец дана на стадионима широм Србије биће навијача и публике.

“Делије” су спремне за спектакл. Јавила се и “Фирма” да ће у великом броју у Београд. Да би једни и други могли на трибине нашег највећег стадиона мораће да испоштују две мере.

Наиме, на стадион “Рајко Митић” моћи ће да уђе само 50 посто капацитета, што је око 25 хиљада гледалаца. Руку на срце није за очекивати баш толики број навијача, пре свега јер су годишњи одмори у току. Две мере које ће навијачи морати да испоштују јесу да носе маске и да око једног навијача буде по једно место празно.

Сада остаје да се види хоће ли навијачи испоштовати правила која су постављена. Штавише, сама Црвена звезда је дужна да обезбеди маске на самом уласку на стадион.

Све је спремно за спектакл, а једини проблем би могла да направи киша која је најављена за петак. Цене улазница су 200 динара “север”, 300 динара “исток” и 400 динара “запад”. Утакмица се игра у петак од 20 часова.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/sprema-se-spektakl-ko-zeli-na-stadion-rajko-mitic-u-petak-morace-da-ispostuje-dva-pravila-294578/?fbclid=IwAR1-2_j8Xrma3mQWMn56Vt-zy9_MKyrkO-hNmv3sVOtJdpHA9p8CKmJX70k

Повезане вести

1 comment

Aleksandar 89 јул 14, 2021 at 23:35

Sto su glupe ove mere vise maske distance ovo zaista vise nije normalno.

Reply

Leave a Comment