Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

У понедељак жреб 3. кола квалификација Лиге шампиона

Након јучерашњег реванш сусрета 1. кола УЕФА Лиге шампиона између казахстанског Каирата и Макабија из Хаифе који је окончан тријумфом екипе из Алматија, фудбалери Црвене звезде сазнали су име ривала у наредној квалификационој рунди елитног европског фудбалског такмичења. Већ наредне среде 21. јула екипа тренера Дејана Станковића гостоваће на „Орталик стадиону“ у највећем граду ове централноазијске државе, а и пре тога црвено-бели ће сазнати име потенцијалног ривала у наредној, трећој квалификационој рунди.

Наиме, у понедељак 19. јула у Ниону са почетком од 12 часова биће обављен жреб за следећу фазу овог такмичења. Захваљујући коефицијенту нашег клуба црвено-бели ће и у наредној фази приликом жреба бити у повлашћеној групи клубова чиме се избегавају потенцијални дуели са загребачким Динамом, Олимпијакосом, прашком Славијом или Јанг Бојсом. Самим тим, уколико наш клуб елиминише екипу Каирата у трећој квалификационој рунди састаће се са победником једног од наредних дуела:

Мура (Словенија) – Лудогоретс Разград (Бугарска)
Малме (Шведска) – ХЈК Хелсинки (Финска)
Линколн Ред Импс (Гибралтар) – Клуж (Румунија)
Легија Варшава (Пољска) – Флора Талин (Естонија)
Алашкерт Јереван (Јерменија) – Шериф Тираспољ (Молдавија)
Ференцварош Будимпешта (Мађарска) – Жалгирис Виљнус (Литванија)

Мечеви 3. кола квалификација УЕФА Лиге шампиона на програму су 3. и 10. августа 2021. године.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns јул 15, 2021 at 10:46

Mi smo Zvezda i nikog se neplašimo!Ispred nas su samo lige kao što su: Italijanska,Španska,Engleska,Nemača,Francuska a sve ostalo su ispod nas i moramo da gazimo ko god bude!I iz liga ovih ko nam stane na megdan srce junačko i u boj pošto se i njih neplašimo!

Reply

Leave a Comment